20 jaar, serieus ? Dat belooft FUN te worden !

7-9 July

05.07.2017
20 jaar, serieus ? Dat belooft FUN te worden !
20 ans, sérieusement ? Ca promet d’être FUN !

Velen onder jullie kijken elk jaar uit naar dit evenement, en voor zijn twintigste verjaardag, zal het iets bijzonders worden !

De 25 uren VW Fun Cup begint vrijdag op het Circuit van Spa-Francorchamps met de kwalificaties, maar op donderdag zal de VW Fun Cup al vanaf 18u in Stavelot aanwezig zijn voor de traditionele technische controles.

Op vrijdag, tijdens de kwalificaties van de Lotus Cup Europe, de British GT, de BRDC British F3 Championship en niet te vergeten de VW Fun Cup, kan u opnieuw de patrouille van de Red Devils bewonderen en zelfs in een F16 kruipen, aan de voet van de Toren. De samenwerking tussen het Circuit van Spa-Francorchamps en de Belgische Luchtmacht wordt dus verdergezet, en dit is niet de laatste verrassing die we voor u in huis hebben !

Zaterdag is het tijd voor de races vanaf 9u, en het Circuit zal meer dan ooit « Kids welcome » zijn, met tal van animaties! Het VW dorp, de Kids corner, de jongleurs, de auto-expo, de schminkstand, de trial bike demonstratie… alles is aanwezig om jong en oud te plezieren!

Om 16u begeven de 120 VW Fun Cup wagens zich op de piste voor een wedstrijd van 25u.

Als je weet dat ook de familie Ickx en Tom Boonen aanwezig zullen zijn, dan is het Circuit van Spa-Francorchamps zonder twijfel de ideale plek om je weekend door te brengen!

Alle informatie en de timing vind je op vwfuncup.eu