De tweewielers palmen het Circuit in!

BIKERS' CLASSICS - TOUR DE FRANCE

29.06.2017
De tweewielers palmen het Circuit in!
Les deux-roues prennent possession du Circuit !

Met op 29 juni de Bikers'Day, daarna van 30 juni tot 2 juli de niet te missen Bikers' Classics en op 3 juli, tot slot, zal het Circuit de renners van de Tour de France ontvangen, terwijl 's namiddags de motors opnieuw aan de beurt zijn.

Motorliefhebbers zullen de volgende dagen dus talrijk aanwezig zijn. Waarom er geen heel lang weekend van maken met vrienden of familie?

Vanaf donderdag zullen motorrijders de piste kunnen (her)ontdekken, om daarna drie dagen de sfeer op te snuiven op de 15de editie van de Bikers' Classics.

Phil Read, Wayne Gardner en Guy Martin zullen ook van de partij zijn. Natuurlijk vormen de 4 Hours of Spa-Classic, de tweede manche van het European Classic Series 2017 kampioenschap, op zaterdagavond het hoogtepunt van het weekend.

Tal van races zullen, tussen het vrij rijden en parades in, van dit evenement een uitzonderlijke editie maken. Belgische, Duitse en Franse kampioenschappen met klassieke motoren zullen bovendien een groot deel van het spektakel uitmaken. Boetieks, een concert en een commercieel dorp maken het plaatje compleet.

Maandag vindt er een uitzonderlijk en volledig gratis evenement plaats: de renners van de Tour de France zullen de beroemde Raidillon berijden door de piste langs La Source op te rijden, om ze daarna in de Blanchimont opnieuw af te rijden. Het wordt dus een boeiend spektakel voor zowel groot als klein, voor wielerfanaten die, wanneer de renners de piste amper hebben verlaten, al een motor-trackday kunnen bijwonen.

Praktische info voor 3 juli

!!! HET CIRCUIT VLOT BEREIKEN !!!
Neem op de autosnelweg afrit 11 Malmedy, de N62 en de ringweg om de ingang "Ster" te bereiken, zodat u het dorp Francorchamps vermijdt.

AFRITTEN 8, 9 EN 10 zullen GESLOTEN zijn en u kunt de ingang "Ster" NIET bereiken langs het dorp Francorchamps!!!


Programma: de doortocht van de karavaan is voorzien om 10.57 uur en de wierenners passeren om 12.55 uur.

U kunt de tribunes bereiken tussen La Source en de Raidillon en langs de piste op sommige plaatsen, die aangegeven zullen worden.