De Winterrommelmarkt - Zondag 12 maart

"Puces d'hiver"

07.03.2017
De Winterrommelmarkt - Zondag 12 maart
Puces d'hiver

Op zondag 12 maart is er voor dit seizoen de laatste editie van de « Winterrommelmarkt » in Spa-Francorchamps.  Een andere manier om de paddocks van het mooiste circuit ter wereld te ontdekken!

Deze markt is bestemd voor liefhebbers van kunst en antiek, mooie curiosa en vintage objecten. Er zullen ook enkele oude voertuigen te koop staan, en ook de automobilia verzamelobjecten zullen zeker niet ontbreken.

Voor de allereerste keer en geheel uitzonderlijk, zal de traditionele rommelmarkt worden uitgebreid met een speciale beurs omtrent « Michelin » voorwerpen, en een andere beurs rond « retrogaming ».  « De Winterrommelmarkt » wil graag hedendaagse kunstenaars promoten. Deze editie zal worden versterkt door de aanwezigheid van Nicolas Cancelier, de getalenteerde automobielschilder. Als u uw interieur wil decoreren met esthetische of ongebruikelijke items, dan is dit evenement echt iets voor u! Want of u nu verzamelaar bent, of gewoon op zoek naar een origineel stuk, u zal zeker iets naar uw smaak vinden bij de vele exposanten.

U vindt er meubels, schilderijen, beeldhouwwerken, verlichting, vinylplaten, emaille reclameborden, oud speelgoed, automobilia items en tal van andere bezienswaardigheden ! Alle locaties zijn overdekt, en gedeeltelijk verwarmd, binnen in de prestigieuze F1-stands. De toegang wordt aangeduid vanaf het dorp van Francorchamps, alsook vanaf de afrit van de autosnelweg in Malmédy. De toegang en de parking zijn helemaal gratis !

U bent welkom tussen 9u00 en 16u00 voor een leuke uitstap met familie of vrienden.

 

Meer informatie op de Facebookpagina « PucesHiverCircuitFrancorchamps ».

https://www.facebook.com/events/169760453513537