SPA EURO RACE - 1-3 juni

29.05.2018
SPA EURO RACE - 1-3 juni
SPA EURO RACE - 1-3 juin

Peugeot 308 Racing Cup, F4 France, Lotus Cup Europe, GT Cup & LMP3 Cup, ACNN en Belcar Endurance Championship, dat is de affiche van de Spa Euro Race van dit weekend. Racefans zullen kunnen genieten van sprint-, semi-endurance- en endurance-wedstrijden. 

De Belg Fred Caprasse heeft zijn zinnen gezet op het podium van de 308 Racing Cup, maar hij zal zeker niet de enige zijn. 

De Exige, de Elise, de 2-Eleven en de 340R staan op de startgrid van de Lotus Cup Europe

Net als vorig jaar vormen de GT’s en Proto’s een zeer indrukwekkend startveld van de GT Cup & LMP3 Cup, een zeer succesvolle Britse competitie. 

Tijdens het kampioenschap van de France Formule 4 zullen we bij de éénzitters een strijd zien tussenUgo de Wilde, die het voordeel van de ervaring heeft, Ulysse De Pauw,  Esteban en O’Neill Muth, Baptiste Moulin, maar ook de Braziliaan Caio Collet en de Monegask Arthur Leclerc. 

Het ACNNis een toerismecompetitie die uit Nederland komt en is voorbehouden voor amateurpiloten. Voor hen staan er twee wedstrijden van 60 minuten plus één ronde op het programma. 

Ten slotte zal het Belcar Endurance Championship 40 bolides tellen. Prototypes, GT’s en Toerismevoertuigen zullen gedurende 180 minuten de strijd met elkaar aangaan. 

Een kleurrijk weekend dat de fans zal verrassen. 

Free entrance : http://www.racspa.be/2018/ser2018/DOCS/SER%202018/SITE/invitation-ser18%...

TIming