Wedstrijd ! Win 5X2 tickets voor Taxi 5 !

13.04.2018
Wedstrijd ! Win 5X2 tickets voor Taxi 5 !
Concours ! Gagnez 5X2 places pour Taxi 5 !

Taxi 5 loopt in de zalen! Indien u onze eerste wedstrijd gemist hebt, is hier een tweede en laatste kans om tickets te winnen voor de vijfde aflevering van deze cultreeks! De film werd geregisseerd door Franck Gastambide met, onder andere, Malik Bentalha, Ramzy en de terugkeer van de bekende commissaris Gibert, vertolkt door Bernard Farcy. Klaar om naar 5dete schakelen?

Sylvain MAROT, een Parijse superagent en een uitzonderlijke chauffeur, wordt tegen zijn wil overgeplaatst naar de gemeentelijke politie van Marseille. Ex-commissaris Gibert, die burgemeester van de stad is geworden en laag scoort in de peilingen, vertrouwt hem de missie toe om de gevreesde « Italiaanse Bende » te stoppen. Deze rooft overal juwelen met behulp van hun krachtige Ferrari’s. Maar om te slagen, moet Marot samenwerken met Eddy Maklouf, achterneef van de beruchte Daniel. Maklouf is de slechtste chauffeur van Marseille en omstreken - maar de enige die de legendarische witte TAXI in handen kan krijgen. 

Hoe kan u deelnemen aan deze wedstrijd? Heel eenvoudig!

Stuur voor 15 april om 23u59 een mail naar concours@spa-francorchamps.be en beantwoord deze twee vragen:

1. « In welk jaar is Taxi 1 uitgekomen »?

  • 2008
  • 1958
  • 1998

 2. Om de winnaars aan te duiden is er nog een bijkomende vraag: hoeveel personen zullen deelnemen vóór het afsluiten van deze wedstrijd? 

De winnaars zullen op 16 april via mail verwittigd worden. 
Het is verplicht op beide vragen te antwoorden.

De tickets zijn geldig in de Belgische bioscopen waar de film geprogrammeerd staat. Enkel geldig voor de film Taxi 5, en geen mogelijkheid tot omruilen.

Het wedstrijdreglement kan per mail aangevraagd worden, en dit minstens 4 dagen voor het afsluiten.