DE MACHINES EN DE PILOTEN VAN DE 6 HEURES MOTO STRIJKEN NEER IN HET HART VAN SPA !

10.07.2019
DE MACHINES EN DE PILOTEN VAN DE 6 HEURES MOTO STRIJKEN NEER IN HET HART VAN SPA !
DE MACHINES EN DE PILOTEN VAN DE 6 HEURES MOTO STRIJKEN NEER IN HET HART VAN SPA !

Het evenement is gepland op zondag 18 augustus maar het begint eigenlijk al op zaterdag 17 augustus 's avonds ! Voor de eerste keer in de geschiedenis van de 6 Heures Moto georganiseerd door DG Sport, wordt een Parade van machines en piloten georganiseerd. De dag voor de wedstrijd, iets voor 18 uur, zal de karavaan van de bolides vertrekken vanop het mooiste circuit ter wereld en zich richting Spa centrum begeven ! Waar, zoals bij de parade van de wagens van de 24 Uren van Spa, het grote publiek de kans zal krijgen om de machines te ontdekken en de teams te begroeten.

Drie uren, i.e. tot 21 uur, tijdens dewelke alle teams die deelnemen aan de referentiewedstrijd in de Belgische endurance voor motoren de kans zullen krijgen om hun kleuren te etaleren en hun ambities te delen met de fans en de anderen. Er staan ook meerdere animaties op het programma, kwestie van het feestelijke karakter van het initiatief wat meer kracht te geven.

Uiteraard wordt deze parade van de 6 Heures Moto omkaderd door de politie, zowel in het gaan als in het terugkeren. Zodat het veilig blijft voor iedereen.

Het publiek zal de kans krijgen om gratis de zone te betreden waar de motoren en de teams worden tentoongesteld zodat ze met alle deelnemers kunnen praten.

Door de deelnemers van de 6 Heures Moto de kans te bieden om naar de stad van het water te gaan en zich onder te dompelen in de menigte, wil DG Sport haar rol als promotor en grote verdediger van wedstrijden voor motoren in België bevestigen.

Afspraak dus in het centrum van Spa op zaterdag 17 augustus tussen 18 en 21 uur voor een ongezien feest voor deze discipline...

©6heuresmoto