Spa Italia - 17 juin

12.06.2018
Spa Italia - 17 juin
Spa Italia - 17 juin

Spa Italia, het belangrijkste evenement voor de liefhebbers van Italië, is op 17 juni aanstaande terug op het Circuit van Spa-Francorchamps. 

Deze zondag is een gelegenheid voor fans van mooie mechanica of gewoon voor fans van mooie (en goede) dingen die passen binnen de Italiaanse levensstijl…

Voor deze editie van 2018 ligt het accent voornamelijk op « made in Italy » rallywagens en hun talrijke overwinningen. De merken Fiat en Abarth, die aan het evenement verbonden zijn, zullen aanwezig zijn om hun gamma’s voor te stellen. Ze zorgen ook voor verschillende animaties die een groot aantal mensen zullen plezieren. 

Liefhebbers van tweewielers worden ook niet uitgesloten. Ducati zal nadrukkelijk aanwezig zijn op het circuit en in het dorp. De nieuwe en magnifieke Panigale V4 zal aan het publiek worden voorgesteld, net zoals een groot deel van het gamma 2018. Vele modellen zullen ook getest kunnen worden in het kader van de Ducati Live Experience. 

Naast een viering van auto’s en motorfietsen van de Italiaanse merken, staat ook de kunst van het leven in La Dolce Vita in de kijker.