Le Trésor des Fagnes

Type: 
Gite
Location: 

Rue des Charmilles , 4

4960 - Xhoffraix

Belgique

Beschrijving: 

Le Trésor des Fagnes is gelegen in het rustige dorp Xhoffraix, op nauwelijks 15 km / 15 min. van het circuit en kan onderdak bieden aan 30 personen.

 

Deze luxueuze vakantiewoning beschikt over 15 comfortabele kamers, elk met eigen badkamer en telkens 2 enkele bedden. In de omheinde tuin van 1500 m² kan u zorgeloos barbecueën onder het overdekte terras (met gemetselde bbq) of gezellig een spelletje pétanque spelen op één van de twee banen.

 

Het huis zelf is klassevol gerenoveerd.

Met een bewoonbare oppervlakte van meer dan 1000 m² is er een zee van ruimte, vol hedendaags comfort met als uitschieter de wellness-ruimte met binnenzwembad, bubbelbad en sauna. De compleet ingerichte keuken, de ruime eetkamer, de gezellige zithoek met haardvuur en flatscreen, de aparte vergaderruimte voor 30 personen, de speelzaal met poolbiljart en tafelvoetbal maken dit vakantiehuis tot de ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen en het circuit van Spa-Francorchamps met zijn activiteiten te ontdekken. 

 

De in-huis bar met tv, muziekinstallatie en dartsspel leent zich zowel voor een gezellige aperitief babbel of voor een nachtelijk feestje.

 

We verwelkomen u graag in Xhoffraix!