Pistedopen

De perfecte activiteit om iemand (of zichzelf) een plezier te doen

De pistedoop is een unieke kans om het Circuit van Spa-Francorchamps van binnenuit te ontdekken, eerst als passagier in een wedstrijdvoertuig aan de zijde van een professionele piloot, en daarna als bestuurder van de eigen wagen, in het spoor van onze Leading Car.

Contact

Deze unieke ervaring speelt zich af in 3 fases:

 

  1. Er is de algemene ontvangst, een briefing en een bezoek aan de Race Control, het zenuwcentrum van het Circuit, dat normaal niet toegankelijk is voor het publiek.

  2. U neemt als passagier plaats aan boord van onze 265pk bolide en u vertrekt voor 2 rondes op het mooiste Circuit ter wereld. Aan het stuur zorgt onze professionele piloot ervoor dat u sterke sensaties zal ervaren. Adrenaline en emoties wachten op u, terwijl u op mythische wijze in de remmen gaat bij la Source, met plankgas afdaalt in de richting van de Raidillon van de Eau Rouge, waarvan de blinde uitgang u vervolgens richting Kemmel gooit. Daarna zullen de banden gieren in de eindeloze dubbele linkse van Pouhon, om vervolgens in volle vaart koers te zetten naar Blanchimont… Plezier en emoties gegarandeerd op dit legendarische traject, ook al verliest onze piloot nooit uw veiligheid uit het oog (minimum leeftijd = 16 jaar).

  3. Na de rondes aan plankgas, bent u aan de beurt, aan het stuur van uw eigen wagen voor twee nieuwe rondes. U kunt hierbij zelfs passagiers meenemen (max. 4 personen). U zal de kans hebben om 2 rondes op de piste te rijden aan het stuur van uw eigen wagen, en dit is ook de gelegenheid om vrienden of familie te laten instappen (max. 4 passagiers). Deze 2 rondes zullen verlopen aan gematigde snelheid achter onze Leading Car, teneinde de veiligheid van iedereen te verzekeren. Het is dus niet noodzakelijk een sportvoertuig te bezitten.

 

Reserveer nu

Prijs

119€ alle taksen inbegrepen, duur van de activiteit : +- 2u30

 

Data 2017

Maandag 17 April -

       16u15 - SOLD OUT   

Maandag 8 Mei - 17u15

Neem contact met ons op

Woensdag 19 Juli -

17u15 - SOLD OUT

Dond. 3 Augustus - 17u15

SOLD OUT

Vrijdag 4 augustus 16h15

SOLD OUT

Woensdag 27 Sept  - 16u15

SOLD OUT

Vrijdag 13 Oktober - 17u15

SOLD OUT

Zaterdag 11 Novembre - 9h15

SOLD OUT

Zaterdag 11 Nov - 14u15 

SOLD OUT

 

Reservaties

Reserveer nu

Het mooie cadeau wordt u binnen de 2 weken via de post toegestuurd.

Als u voor een pistedoop met datum te bepalen kiest, gelieve uw sessie per e-mail te reserveren.

 

Kaart

Download u toegangsplan in pdf

 

Inlichtingen

Thomas Dooms
Tel. +32 (0)87 29 37 22
Mobile +32 (0)478 62 60 60
E-mail : thomas.dooms@spa-francorchamps.be