Pistedopen

De perfecte activiteit om iemand (of zichzelf) een plezier te doen

De pistedoop is een unieke kans om het Circuit van Spa-Francorchamps van binnenuit te ontdekken, eerst als passagier in een wedstrijdvoertuig aan de zijde van een professionele piloot, en daarna als bestuurder van de eigen wagen, in het spoor van onze Leading Car.

Contact

Deze unieke ervaring speelt zich af in 3 fases:

 

  1. Er is de algemene ontvangst, een briefing en een bezoek aan de Race Control, het zenuwcentrum van het Circuit, dat normaal niet toegankelijk is voor het publiek.

  2. U neemt als passagier plaats aan boord van onze 265pk bolide en u vertrekt voor 2 rondes op het mooiste Circuit ter wereld. Aan het stuur zorgt onze professionele piloot ervoor dat u sterke sensaties zal ervaren. Adrenaline en emoties wachten op u, terwijl u op mythische wijze in de remmen gaat bij la Source, met plankgas afdaalt in de richting van de Raidillon van de Eau Rouge, waarvan de blinde uitgang u vervolgens richting Kemmel gooit. Daarna zullen de banden gieren in de eindeloze dubbele linkse van Pouhon, om vervolgens in volle vaart koers te zetten naar Blanchimont… Plezier en emoties gegarandeerd op dit legendarische traject, ook al verliest onze piloot nooit uw veiligheid uit het oog (minimum leeftijd = 16 jaar).

  3. Na de rondes aan plankgas, bent u aan de beurt, aan het stuur van uw eigen wagen voor twee nieuwe rondes. U kunt hierbij zelfs passagiers meenemen (max. 4 personen). U zal de kans hebben om 2 rondes op de piste te rijden aan het stuur van uw eigen wagen, en dit is ook de gelegenheid om vrienden of familie te laten instappen (max. 4 passagiers). Deze 2 rondes zullen verlopen aan gematigde snelheid achter onze Leading Car, teneinde de veiligheid van iedereen te verzekeren. Het is dus niet noodzakelijk een sportvoertuig te bezitten.

 

Reserveer nu

Prijs

119€ alle taksen inbegrepen, duur van de activiteit : +- 2u30

 

Data 2018

Maandag 2 April

16u15 SOLD OUT

Zondag 6 Mei

16u00 SOLD OUT

Maandag 21 Mei

16u15 SOLD OUT

Lundi 11 Juni

16u15

Donderdag  19 Juli

16u15

Vrijdag 3 Augustus 

16u15

Donderdag 27 September

17u15

Zondag 21 Oktober

16u15

    Zaterdag 10 Novembre   

9u15

Zaterdag 10 November   

14u15

 

Reservaties

Reserveer nu

Het mooie cadeau wordt u binnen de 2 weken via de post toegestuurd.

Als u voor een pistedoop met datum te bepalen kiest, gelieve uw sessie per e-mail te reserveren.

 

Kaart

Download u toegangsplan in pdf

 

Inlichtingen

Thomas Dooms
Tel. +32 (0)87 29 37 22
Mobile +32 (0)478 62 60 60
E-mail : thomas.dooms@spa-francorchamps.be