Pistedopen

De perfecte activiteit om iemand (of zichzelf) een plezier te doen

De pistedoop is een unieke kans om het Circuit van Spa-Francorchamps van binnenuit te ontdekken, eerst als passagier in een wedstrijdvoertuig aan de zijde van een professionele piloot, en daarna als bestuurder van de eigen wagen, in het spoor van onze Leading Car.

Contact

Deze unieke ervaring speelt zich af in 3 fases:

 

  1. Er is de algemene ontvangst, een briefing en een bezoek aan de Race Control, het zenuwcentrum van het Circuit, dat normaal niet toegankelijk is voor het publiek.

  2. U neemt als passagier plaats aan boord van onze bolide en u vertrekt voor 2 rondes op het mooiste Circuit ter wereld. Aan het stuur zorgt onze professionele piloot ervoor dat u sterke sensaties zal ervaren. Adrenaline en emoties wachten op u, terwijl u op mythische wijze in de remmen gaat bij la Source, met plankgas afdaalt in de richting van de Raidillon van de Eau Rouge, waarvan de blinde uitgang u vervolgens richting Kemmel gooit. Daarna zullen de banden gieren in de eindeloze dubbele linkse van Pouhon, om vervolgens in volle vaart koers te zetten naar Blanchimont… Plezier en emoties gegarandeerd op dit legendarische traject, ook al verliest onze piloot nooit uw veiligheid uit het oog (minimum leeftijd = 16 jaar).

  3. Na de rondes aan plankgas, bent u aan de beurt, aan het stuur van uw eigen wagen voor twee nieuwe rondes. U kunt hierbij zelfs passagiers meenemen (max. 4 personen). U zal de kans hebben om 2 rondes op de piste te rijden aan het stuur van uw eigen wagen, en dit is ook de gelegenheid om vrienden of familie te laten instappen (max. 4 passagiers). Deze 2 rondes zullen verlopen aan gematigde snelheid achter onze Leading Car, teneinde de veiligheid van iedereen te verzekeren. Het is dus niet noodzakelijk een sportvoertuig te bezitten.

 

Cadeaubon kopen

 

Prijs

169€ alle taksen inbegrepen, duur van de activiteit : +- 2u30

 

Data 2023

Vrijdag 31 Maart

15h45 UITVERKOCHT

Maandag 10 April

15h30 UITVERKOCHT

Zondag 30 April

15h15 UITVERKOCHT

Maandag 29 Mei

09h15 UITVERKOCHT

Maandag 29 Mei

15h45 UITVERKOCHT

Dinsdag 4 Juli

09h30

Vrijdag 18 Augustus

09h15

Vrijdag 18 Augustus

15h45

Dinsdag 19 September

15h45

Zondag 12 November

09h30

 

 

Reservaties

U ontvangt uw vouchers / tickets op uw account.

Als u voor een pistedoop met datum te bepalen kiest, gelieve uw sessie per e-mail te reserveren.

 

Cadeaubon  kopen

 

Kaart

Download u toegangsplan in pdf

 

Inlichtingen

Sylvain Kerten
Sales Assistant
Tél. +32 (0)87 29 37 19
Email : sylvain.kerten@spa-francorchamps.be