Business Circuit Experience

"Business" pistedopen

Dankzij de business pistedopen, blijft u nog een lange tijd in het geheugen van uw genodigden.

Stel u voor : vertrek 2 rondes aan de zijde van een professionele piloot in een bolide die u gedurende enkele onvergetelijke minuten meeneemt langs het 7 kilometer lange traject.

Beleef achtereenvolgens het remmen aan la Source, het snelle rechte stuk richting Raidillon, de blinde uitgang plankgas naar Kemmel, de pif-paf Combes, het afglijden naar Bruxelles, het lijden van de banden in de dubbele linkse van Pouhon, de beklimming van Blanchimont in het zicht van de meet… en daar gaan we weer, voor een nieuwe onvergetelijke ronde, in alle veiligheid.

Uw klanten of uw teamleden zullen zich deze ervaring voor altijd blijven herinneren. Ze kunnen hun ervaring bespreken bij het frisdrankenbuffet in de F1-stand, en elkeen gaat naar huis met een cadeau in de kleuren van het circuit.

Deze business pistedoop wordt op aanvraag georganiseerd vanaf 10 personen, en dit van 1 januari tot en met 31 december, overdag of ‘s avonds (afhankelijk van de kalender).

U heeft de mogelijkheid om de pistedoop te combineren met een geleid bezoek aan het Circuit of met een van de talloze ‘Teambuilding’ activiteiten die door onze evenementenpartners worden aangeboden.

 

 

Om deze unieke eraring uit te breiden met een evenement, een commerciële presentatie, een productlancering of een maaltijd, beschikt het Circuit over tal van vergaderzalen die perfect geschikt zijn voor groepen van 5 tot 500 personen. Onze cateringpartners zullen al het nodige doen om smakelijke gerechten te creëren, aangepast aan ieders budget.

De teams van het Circuit staan tot uw beschikking om u te helpen bij het creëren van uw evenement op maat, volgens uw timing en uw wensen.


Prijs
169,00 € (excl. BTW) per persoon

Inlichtingen
Thomas Dooms
​Sales & Marketing Manager
Tel. +32 (0)87 29 37 22
E-mail : thomas.dooms@spa-francorchamps.be