Pit Bar Restaurant

Een unieke plek in een mythische omgeving.

De Pit Brasserie is onlosmakelijk verbonden met het circuit van Spa-Francorchamps.

De Raidillon, La Source en de Blanchimont zijn bekende historische en strategische plekken op het circuit, maar ook de brasserie maakt stilaan deel uit van de legende.

De Pit Brasserie bevindt zich op de tweede verdieping van het Pit Building. Het is het trefpunt voor het publiek van Spa-Francorchamps. De ideale plek om je dorst te lessen, een hapje te eten, elkaar te ontmoeten en een babbeltje te slaan.

Het terras biedt een weids panoramisch uitzicht over de mooiste delen van het circuit van Spa-Francorchamps en kijkt uit over de stands, de finishlijn en het podium.

De Pit Brasserie is het ontmoetingspunt bij uitstek in Spa-Francorchamps: legendarische piloten en celebraties die zich tegoed doen aan de geneugten van motorsporten, fervente fans van circuitevenementen en -wedstrijden, bezoekers, toeschouwers en zelfs dagjestoeristen.

 

De Pit Brasserie heeft zich ontpopt tot een geweldige ontmoetingsplek, toegankelijk voor iedereen en met betaalbare prijzen. U kunt er lekker eten en bovendien worden de gerechten bereid op basis van verse seizoenproducten. De Pit Brasserie biedt eveneens een zeer originele patisseriebar aan !

Niet alleen de ligging, maar ook de gezellige sfeer maken de Pit Brasserie zo bijzonder. Fabian, Margaux en hun hele team staan voor u klaar, zowel voor inlichtingen en hulp, een lekkere koffie of heerlijke gerechten... maar ook om uw evenement op maat van A tot Z te plannen en te organiseren.

Contact

Email : mh@pit.events

Site : https://pitbarresto.com 
Facebook : Pit Bar Resto


Vertegenwoordigd door Mevr. Margaux Hannequart