BDG MOTOR SHOW

Image SpaFrancorchamps
Inschrijfkosten
🚨🚧 Info werken

SOLD OUT 

Geen ticketverkoop ter plaatse

Image SpaFrancorchamps
Parking

BEDANKT OM DE BEWEGWIJZERING ENINSTRUCTIES TE VOLGEN

"BELANGRIJKE INFORMATIE"

Gezien de werkzaamheden die momenteel plaatsvinden aan de wegen die naar het Circuit leiden, vragen wij u om NIET UW GPS of andere navigatietoepassingen te gebruiken bij het verlaten van de snelwegen, maar om de bewegwijzering en de instructies te volgen die onderweg aan u worden gegeven. U kunt ook de nodige informatie vinden op onze website en op onze netwerken, alsook op die van de organisator.

Om verkeersopstoppingen te vermijden raden wij u aan te parkeren van zodra u op de weg die naar het Circuit leidt aankomt bij een geopende parking; deze zullen worden aangegeven. Op die manier voorkomt u onnodig wachten in uw voertuig in de buurt van het Circuit.

We herinneren u eraan dat alleen voertuigen met een “SELECTED”-pas de toestemming hebben om het Circuit op te rijden (alleen via BLANCHIMONT). Er worden geen uitzonderingen toegestaan. Bezoekers moeten daarom de aanduiding “bezoekers” volgen en BUITEN het Circuit parkeren.

Merk op dat er een versterkte politieaanwezigheid zal zijn en dat elk ongeoorloofd gedrag zwaar bestraft zal worden.

Wij verzoeken u dan ook nadrukkelijk om enerzijds de verkeersregels te respecteren wanneer u naar het Circuit gaat, maar ook om de rust van de inwoners van de naburige gemeenten te respecteren.

Dit is van groot belang voor het goede verloop van het evenement.

Design sans titre(1) copie
9
1
2
5
6
in één oogopslag

Download de kalender

Binnenkort op het Circuit

Alle evenementen

Lotus UK

Trackday

revTeam

Trackday

JCL Driving

Trackday

Ontdek

ook...

card-2

Pistedopen

card-3

Opleiding & verhuur van voertuigen

Toeristische tochten

Rondleiding-achter-de-schermen

De streek