8 Hours of Spa Motos

Image SpaFrancorchamps
Inschrijfkosten

tweedagenpas: €49

tweedagenpas + startgrid: €69

Gratis onder 16 jaar

Image SpaFrancorchamps
Parking

12 € / dag (Auto) – 10 € / dag (motoren) Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart.

PARKING PLAN

Camping

Groen kamperen; motor: €25 auto: €40 camping auto: 60€

Geel kamperen; motor: 25€.

Geel kamperen; motor: €25 auto: €40 camping auto: 60€

Geel kamperen;moto: 25€ voiture: 40€

We geven u afspraak op 7 en 8 juni voor de 2e ronde van het Motorcycle Endurance World Championship. Het legendarische circuit van Spa-Francorchamps in België zal het toneel zijn van een nieuw raceformat voor nog meer actie! Profiteer van de paddock en alle tribunes met gratis toegang en beleef een spannend moment met familie of vrienden. Zonder de "Show Mécanique", het concert, de pitstraatwandeling en alle animaties te vergeten!

De Belgen zijn dorstig naar wraak!

Of het nu gaat om het officiële BMW Motorrad World Endurance-team onder leiding van Werner Daemen of het KM99-team onder leiding van Mario Kupper, de Belgische troepen willen deze editie van de 8 uur van Spa Motos aangrijpen om te schitteren op hun thuisbasis. Ze nemen het op tegen YART Yamaha Official, de winnaar en wereldkampioen van vorig jaar.

MEER INFO Algemene toegangstickets zijn GRATIS voor kinderen onder de 16 jaar onder begeleiding van een volwassene en voor personen met beperkte mobiliteit. Het is dus niet nodig om tickets voor hen te reserveren. Een ID of bewijs moet worden getoond bij de ingang van het circuit.

CAMPING & PARKING De campings zijn toegankelijk van donderdag 17u tot zondag 12u, zonder onderbreking. Douches en toiletten: de voorzieningen zijn tijdelijk en bestaan voornamelijk uit mobiele structuren. Douchetarief €4,00. De standplaatsen hebben geen eigen aansluiting op elektriciteit of water. Er is geen afvoer voor afvalwater.

Parkeren Er zijn verschillende parkeerplaatsen gepland rond het Circuit. Betaling vindt pas plaats bij aankomst op het terrein. Alle informatie op spamotos.com

TIMING

in één oogopslag

Download de kalender

Binnenkort op het Circuit

Alle evenementen

Lotus UK

Trackday

revTeam

Trackday

JCL Driving

Trackday

Ontdek

ook...

card-2

Pistedopen

card-3

Opleiding & verhuur van voertuigen

Toeristische tochten

Rondleiding-achter-de-schermen

De streek