CrowdStrike 24 hours of Spa

Image SpaFrancorchamps
Inschrijfkosten

Warming up (wednesday - friday) : 40€

General Entrance (all days) : 50€

General Entrrance + paddock (all days) : 80€

Sunday + paddock : 35€

Kinderen jonger dan 12 hebben, in het gezelschap van een volwassene, GRATIS toegang tot het circuit.
Camping

24h

⚠️PARKEREN⚠️

Volg het plan voor het parkeren om zo verkeersopstoppingen te vermijden.

4 ZONES

Als u een parkeerplaats gereserveerd heeft:

🔵Blauwe Zone (Ster): Afrit 10b van de autosnelweg, voor degenen die vooraf een parkeerkaart hebben gekocht.

Als u uw GEEN parkeerplaats gereserveerd heeft:

🟡Gele Zone (Francorchamps): Afrit 10 van de autosnelweg. Parkeren en direct ter plaatse betalen.

🔴Rode Zone (Blanchimont) en 🟢Groene Zone (Les Combes): Afrit 11 van de autosnelweg. Parking direct ter plaatse betalen. Deze twee zones zijn over het algemeen minder druk dan de gele zone.

Let op, probeer niet tot de laatste parkeerplaatsen te komen, want deze zullen waarschijnlijk snel vol zijn. Hoe dichter je bij de ingang van het circuit probeert te komen, hoe groter het risico op files.

➡️ 4 INGANGEN⬅️

U kunt het terrein betreden via 4 toegangen:

🔵Blauwe Zone (Ster): Afrit 10b van de autosnelweg

🟡Gele Zone (Francorchamps): Afrit 10 van de autosnelweg

🔴Rode Zone (Blanchimont): Afrit 11 van de autosnelweg

🟢Groene Zone (Les Combes): Afrit 11 van de autosnelweg

De route van de eeuwfeestparade! De wagens blijven tot 21.00 uur in het centrum van Spa,

De editie 2024 van de CrowdStrike 24 Hours of Spa, die plaatsvindt van woensdag 26 tot zondag 30 juni, wordt in meerdere opzichten buitengewoon. Niet alleen belooft de grootste GT-race ter wereld eens te meer een voortdurende strijd op de piste, maar het feest en de gezelligheid worden nog eens extra op de voorgrond geplaatst om op gepaste wijze de 100ste verjaardag van deze grote uithoudingsklassieker te vieren.

Deze nieuwe uitgave van de CrowdStrike 24 Hours of Spa stevent af op een mix tussen tradities en nieuwigheden. Bovenop het traditionele concert van zaterdagavond, waar Europese sterren van de elektromuziek voor een onvergetelijk feest zorgen, worden andere concerten op donderdag- en vrijdagavond georganiseerd in de paddock. Zoals altijd worden de fans zoveel mogelijk betrokken in het evenement, zowel tijdens de (gratis) parade naar Spa als op het magistrale Circuit de Spa-Francorchamps. Een unieke tentoonstelling – genaamd ‘Gallery of Time’ – creëert een reis door de tijd in het honderdjarige bestaan van de wedstrijd en de twee Pit Walks georganiseerd op donderdag- en vrijdagavond geven het publiek de kans om door de pitlane te wandelen, binnen te kijken bij de teams en getuige te zijn van de pitstopoefeningen.

En dat is niet alles: de Fan Village, zoals altijd aan de voet van de Raidillon, wordt heruitgevonden dankzij verrassende animaties. Dat geldt ook voor de drank- en eetgelegenheden, die beter verdeeld worden over het hele circuit, met meer kwaliteit en variatie dan ooit. Op sportief gebied onderlijnen we de terugkeer van de indrukwekkende Mustang GT3 van Ford, het Amerikaanse merk dat zesmaal won tussen 1971 en 1989. BMW zal de Amerikaanse reus moeten kloppen om een 26ste (!) zege te veroveren, maar Aston Martin zal beter gewapend zijn dan ooit, terwijl Ferrari, Porsche, Audi, Lamborghini, McLaren, Mercedes-AMG en misschien zelfs Honda eveneens over sterke papieren zullen beschikken. Eens te meer kunnen slechts enkele seconden het verschil maken tussen winst en verlies.

Een gevarieerd aanbod

Door het enthousiasme dat de eeuweditie van de CrowdStrike 24 Hours of Spa nu al opwekt, tellen de fans ongeduldig af naar de start van de ticketverkoop. Het is zover! In samenwerking met Ticketmaster, stelt organisator SRO Motorsports Group een compleet en gevarieerd aanbod voor, aangepast aan alle smaken en budgetten.

Wie de editie 2024 op de meest intense manier wil beleven, kiest waarschijnlijk voor de formule met algemene toegang en paddock. Voor amper 80 euro in voorverkoop geeft dat ticket vijf dagen lang – van woensdag 26 tot zondag 30 juni – toegang tot alle publiekszones, alle tribunes, de concerten, de paddock, de Pit Walks. Opgepast, om veiligheidsredenen is het aantal aangeboden paddocktickets gelimiteerd. Aarzel dus niet langer om uw exemplaar te reserveren!

Naast de tickets met Algemene Toegang (5 dagen, maar zonder toegang tot de paddock tijdens het weekend), Warming Up (3 dagen, van woensdag tot vrijdag) en Zondag (een dagticket voor de finish), innoveert SRO Motorsport Group met een ‘After Work’-ticket dat geldig is na 17 uur op donderdag 27 en vrijdag 28 juni.

Afspraak dus op Ticketmaster om het volledige ticketaanbod te ontdekken voor de CrowdStrike 24 Hours of Spa. Twijfel niet om bij vragen te schrijven naar het e-mailadres 24h@sro-motorsports.com.

De officiële shop van het eeuwfeest

De officiële winkel van de SRO Motorsports Group biedt fans een volledig exclusieve collectie ter gelegenheid van het honderdjarige bestaan van de CrowdStrike 24 Hours of Spa. Diverse kledij, drinktassen, postkaarten, kampeeruitrusting, goodies… Het wordt een mix van de klassieke onderwerpen en erg leuke accessoires. Bovendien zal een gelimiteerde uitgave van affiches van weleer een plezier zijn voor alle verzamelaars.

LINK NAAR DE WEBSHOP

in één oogopslag

Download de kalender

Binnenkort op het Circuit

Alle evenementen

Lotus UK

Trackday

revTeam

Trackday

JCL Driving

Trackday

Ontdek

ook...

card-2

Pistedopen

card-3

Opleiding & verhuur van voertuigen

Toeristische tochten

Rondleiding-achter-de-schermen

De streek