Bikers' Festival

Image SpaFrancorchamps
Inschrijfkosten

Toegangsprijs

Image SpaFrancorchamps
Parking

12 € / dag (Auto) – 10 € / dag (motoren) Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart.

Camping

1 plaats (25m² / max 4 personen) = 48 € / weekend. Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart. 200 plaatsen beschikbaar. Toegang tot de camping: van 07.00 uur op de eerste dag van het evenement tot 20.00 uur op de laatste dag van het evenement. Geen elektriciteit. Toiletten en douches beschikbaar in de buurt.

Het Bikers’Festival 2024, het weekend van 10 en 11 augustus!

Midden augustus vond de eerste editie van het Bikers’Festival plaats. DG Sport slaagde erin de ambitieuze uitdaging aan te gaan om tijdens één evenement, op het circuit van Spa-Francorchamps, motorfietsen van alle genres en alle leeftijden bij elkaar te brengen. Met circuitsessies voor oude en moderne motoren, parades, statische en dynamische tentoonstellingen in het hart van de Bikers’Village in aanwezigheid van talrijke importeurs, prestigieuze gasten, spectaculair entertainment, rondritten door de prachtige regio, een ‘classic’ trialwedstrijd, kortom, de tweewielers hadden een weekend lang een topfeest.

« Zoals reeds gezegd was de balans van deze eerste editie meer dan positief, en er zijn nog tal van pistes om het Bikers’Festival nog verder te laten evolueren, zegt Florian Jupsin in naam van DG Sport. De motards waren blij met deze ‘all in one’ formule die voor een afwisselend aanbod zorgde en hen vooral ook de kans bood om samen te komen en te feesten. De eerste etappe met zicht op de 2024-editie bestond eruit een akkoord te bereiken met het Circuit voor de data. En dat is alvast gelukt … ”

En het wordt opnieuw putje zomer, het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 augustus. Twee dagen waarop motoren opnieuw naar het ‘mooiste circuit ter wereld’ kunnen trekken. Noteer deze dagen alvast in uw agenda…

« In de loop van de volgende maanden zullen de affiche en de nieuwigheden van deze tweede editie bekend gemaakt worden, vervolgt Florian Jupsin. De bedoeling is om het karakter van dit event voor motorliefhebbers te behouden. We hebben reeds heel wat contacten gelegd en we kunnen alvast vertellen dat we veel verrassingen in petto hebben… »

in één oogopslag

Download de kalender

Binnenkort op het Circuit

Alle evenementen

Lotus UK

Trackday

revTeam

Trackday

JCL Driving

Trackday

Ontdek

ook...

card-2

Pistedopen

card-3

Opleiding & verhuur van voertuigen

Toeristische tochten

Rondleiding-achter-de-schermen

De streek