Image SpaFrancorchamps

COMPETITION

Bent u een fan van het Circuit van Spa-Francorchamps? Bent u dol op Lego®? Heeft u een levendige fantasie? Dan is deze wedstrijd voor u!

Het Circuit van Spa-Francorchamps stelt, in samenwerking met Walug (Wallonie Lego® User Group A.S.B.L.) en Xavier, de Luikse finalist van Lego Masters France, een gratis en uitzonderlijke wedstrijd voor: het creëren van bouwwerken in Lego® die gelinkt zijn aan het Circuit van Spa-Francorchamps. Verleden, heden, toekomst, architectonische elementen, auto’s, motoren,... uw verbeeldingskracht is aan zet! Een internationaal vermaard Circuit moet natuurlijk al zijn fans aanspreken, en daarom staat de wedstrijd open voor de hele wereld!  

 

En we zeggen ‘Konichiwa’ aan onze Japanse vrienden! Er is een speciale categorie voorzien voor het Circuit van Suzuka, waarmee we enkele jaren geleden een vriendschapsovereenkomst hebben afgesloten. We willen deze sterke vriendschap vieren door het Circuit van Suzuka te betrekken bij ons eeuwfeest, omdat we als historische Circuits dezelfde passie delen.

 

Drie werken zullen bekroond worden, maar het is niet uitgesloten dat de jury, die zal worden samengesteld uit leden van het Circuit, Walug en Xavier, ook nog ‘coup de coeur’ prijzen toekent! Laat het bouwen dus beginnen, alleen, of met een mede-ontwerp(st)er!

 

De wedstrijd loopt van 5 mei tot 31 augustus 2021. U kunt de bekroonde werken en hun makers ontdekken tijdens de WALUG-tentoonstelling die op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 op het Circuit van Spa-Francorchamps wordt georganiseerd. De werken zullen vervolgens worden gepresenteerd als onderdeel van de tentoonstelling die het honderdjarig bestaan van het Circuit van Spa-Francorchamps viert, en dit in een speciaal daarvoor bestemde helm.

 

Het wedstrijdreglement en alle nuttige informatie zijn beschikbaar hier.

Retour aux news