Image SpaFrancorchamps

DE RANDANIMATIE TIJDENS DE 24H SPA EWC MOTOS

Du 2 au 5 juin

De 24H SPA EWC Motos staat natuurlijk garant voor spektakel op de piste, maar er is ook heel wat randanimatie tijdens het raceweekend.

Toeschouwers kunnen genieten van de Fan Zone, de Kids Zone en het exposantendorp, maar ook van een tentoonstelling. Op woensdagavond is er ook nog een parade, om dit feest van de tweewieler op gang te trappen.

 

PARADE

Op woensdag 1 juni zal er in de marge van de 24H SPA EWC Motos een uniek evenement plaatsvinden! De racebolides zullen deelnemen aan een parade tussen het Circuit van Spa-Francorchamps en Malmedy. Ze zullen rond 16u30 aankomen op de Place Albert 1er, en tussen 17u00 en 19u00 zal er een signeersessie plaatsvinden. Een dj zorgt voor de juiste sfeer. Afspraak op 1 juni om de machines te bewonderen die zullen deelnemen aan de 24H SPA EWC Motos én om de rijders te ontmoeten. Onder hen ook de wereldkampioen van vorig seizoen, de Belg Xavier Siméon. Mis dit uitzonderlijke moment niet!

 

FAN ZONE & KIDS ZONE

Het is een onmisbare ontmoetingsplaats voor de toeschouwers van de 24H SPA EWC Motos. U vindt er een motorsimulator, de robot Nao - die kinderen verwelkomt bij Technikids en hen zal leren programmeren -, springkastelen, een kapper, een ruimte met herlaadbare telefoonbatterijen in de kleuren van 24H Spa EWC Motos, een stand van de Belgische luchtmacht, en natuurlijk het podium waar u zaterdagavond vanaf 20u00 kunt genieten van concerten.

Binnen de FAN ZONE zal er een exposantendorp aanwezig zijn waar u zeker iets van uw gading vindt!

In onze officiële winkel kunt u de exclusieve 24H SPA EWC Motos-collectie ontdekken: T-shirts, petten en posters.  U vindt er ook de volledige collectie van het Circuit, alsook ons jubileumboek, dat in het teken staat van de motor.

Er is ook nog een andere afspraak, in het Hotel van de Eau rouge, gelegen in de paddocks aan de voet van de Raidillon. Hier kunt u terecht voor de uitzonderlijke expositie « Spirit of Speed », de passie voor mooie machines.

Zaterdag 4 juni van 9u tot 19u

Zondag 5 juni van 9u tot 14u

 

OP DE PISTE

Op zaterdag 4 juni worden er mechanische shows georganiseerd met stuntprofessional Sarah Lezito! Deze Française is een stuntkampioene en een stuntvrouw binnen de filmwereld. Zorg ervoor dat u deze adembenemende demonstraties niet mist!

 

Plus d'infos ? https://www.24hspamotos.com/fr/news/103_les-animations-des-24h-spa-ewc-motos

Retour aux news