Image SpaFrancorchamps

TICKETS VOOR DE BENELUX WORLD RALLYCROSS VAN SPA-FRANCORCHAMPS 2022 ZIJN TE KOOP!

NEWS - BENELUX WORLD RALLYCROSS OF SPA-FRANCORCHAMPS

De Benelux World Rallycross van Spa-Francorchamps werd in 2019 voor het eerst verreden op een gloednieuw circuit. Dat circuit werd unaniem geprezen door de rallycrosswereld en ligt in het midden van een stadion met 9.000 zitplaatsen, met daarbij inbegrepen de beroemde Raidillon de l'Eau Rouge. Dit wordt andermaal het strijdtoneel van duels op hoog niveau, waar de piloten het tegen elkaar opnemen in de Belgische Ardennen.

De Benelux World Rallycross van Spa-Francorchamps organiseert dit jaar 3 reeksen: World RX, RX2e en Euro RX1.

Dit jaar gaat de World RX-serie over op elektrische aandrijving in de belangrijkste klasse en zet de serie de stap naar een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst. Krachtigere auto's (die 500 kW - het equivalent van 680 pk - en 880 Nm onmiddellijk koppel genereren), met adembenemende acceleraties, zullen de show verzorgen. Spa-Francorchamps biedt zelfs dubbel zoveel actie op zijn circuit, want tijdens het weekend van 8 en 9 oktober vindt een dubbele manche van het wereldkampioenschap rallycross plaats!

Voeg daar nog een heleboel evenementen aan toe en een andermaal geweldig weekend is gegarandeerd!

De kostprijs van tickets voor de race (geldig voor zaterdag en zondag) start bij 55 euro. Dit ticket geeft u ook toegang tot de paddocks en al het entertainment dat wordt aangeboden! Er zijn ook andere ticketcategorieën beschikbaar, van losse dagtickets op zaterdag en zondag (vanaf 35 euro) tot en met VIP-pakketten (nog aan te kondigen) voor het hele weekend.

More info : HERE

 

 

Retour aux news