Image SpaFrancorchamps

Een stukje geschiedenis: de Raidillon in uw woonkamer

Een stukje geschiedenis: de Raidillon in uw woonkamer

De fans van het Circuit van Spa-Francorchamps kunnen nu een stukje van het legendarische Circuit van Spa-Francorchamps bezitten. En niet om het even welk stuk: het gaat om de Raidillon van de Eau Rouge. 

Dit decoratieve object, van de hand van het bedrijf uit Malmedy dat ook de trofee voor de Belgische Grote Prijs F1 heeft ontworpen, bevat een stukje asfalt van de Raidillon van de Eau Rouge, van vóór het aanbrengen van de nieuwe laag dit voorjaar, geplaatst op een okerkleurige sokkel. Een mythische en historische bocht, waarvan het asfalt dat dit unieke en exclusieve decoratieve object vormt, sinds de jaren ‘90 de allergrootste piloten van de F1 heeft zien strijden.

Het gaat dus om een stukje geschiedenis van een van de beroemdste bochten ter wereld, dat u zult kunnen bemachtigen in de Fan Shops van het Circuit van Spa-Francorchamps. Deze zullen vanaf donderdag te vinden zijn in de Fan zone en bij Les Combes. Daarnaast kunt u het object ook ontdekken op de E-Fan Shop van het Circuit, op het adres spa-francorchamps.be

Retour aux news