Image SpaFrancorchamps

We gaan terug de piste op!

We gaan terug de piste op!

Vanaf 16 maart zal het Circuit van Spa-Francorchamps zijn activiteiten hervatten.

Rijdagen, testdagen, sportevenementen, races, wereldkampioenschappen… We zijn heel verheugd om u opnieuw te zien.

Een seizoen op het Circuit van Spa-Francorchamps, dat zijn 220 rijdagen en evenveel gelegenheden om te komen genieten van uitzonderlijke momenten met familie of vrienden. Het omvat ook 24 weekenden met sportevenementen: vierwielers, tweewielers, wereldkampioenschappen, lokale organisaties en populaire evenementen waarbij het publiek de volle aandacht krijgt, van ons en van de verschillende organisatoren. Voor heel wat evenementen wordt het een bijzonder seizoen: de 75ste verjaardag van de Crowdstrike 24 Hours of Spa-Francorchamps, de 30ste verjaardag van de Spa Six Hours, de 25ste verjaardag van de Hankook 25H Fun Cup,…

Vanaf eind april kunt u genieten van onze nieuwe ontvangstfaciliteiten en het buitengewone uitzicht vanaf de nieuwe tribunes en gradins in de Endurance-zone, bij de afdaling van La Source naar Eau Rouge.

Kom tegelijkertijd ook genieten van een unieke locatie, genesteld in het hart van de Ardense bossen, voor een wandeling of een rondleiding waarbij u een kijk achter de schermen van het Circuit krijgt en kennismaakt met onze geschiedenis.

We hopen velen van u te mogen verwelkomen!

Retour aux news