Image SpaFrancorchamps

Let’s GOOOOO voor het Brûleurs de gommes weekend (BDG #5 2023) op het Circuit van Spa-Francorchamps

NEWS - Les Brûleurs de Gommes

De BDG's hebben voor u een onvergetelijk weekend in petto: nieuwe toevoegingen op het programma, uitzonderlijke auto's, meer shows, enz. Elk seizoen wordt het evenement nog krachtiger.

De BDG omvat een trackday op het circuit op zaterdag en zondag, maar ook en vooral heel animatie op het hele terrein van het Circuit.

Laten we beginnen met de pistedopen die worden aangeboden als passagier van racewagens zoals de LMP2, de Ferrari 488/430 Challenge, de Porsche 991/992 GT3 CUP, de Mercedes AMG GT4, de BMW M2 CS Racing CUP, de Radical, de FunCup, enz…. maar ook in klassieke sportwagens.

In de paddocks zal er een tentoonstelling plaatsvinden, exclusief voorbehouden voor sportwagens, SuperCars en HyperCars. Er zullen meer dan 2.500 auto's aanwezig zijn, voor elk wat wils! U kunt er onder meer een Koenigsegg Agera R, een McLaren P1, een Carrera GT, een Ferrari SF90 van 1000pk, unieke ShowCars, enz... ontdekken. En zondag zullen de deelnemers aan de expo op het einde van de dag een paraderonde over het Circuit rijden.

Tientallen professionele standhouders bieden hun producten, performance-onderdelen, speciale acties en advies aan.

Buiten de piste zullen er ook niet te missen driftshows zijn. Het spektakel wordt verzorgd door Mike Kauffman, Jaime en Lou Fourel, Steve Leiber, enz.

Last but not least zult u ook beroemde piloten kunnen ontmoeten: Thierry Neuville, Sarah Bovy, Vanina Ickx, Stéphane Lemeret, Sébastien Lajoux, Giovanni Scamardi, Victoire Rasse, Loic Deman, enz.

Het wordt een weekend dat u zeker niet mag missen.

 

 

Praktische informatie

*Openingsuren

- Zaterdag 1 april van 9u00 tot 19u00
- Zondag 2 april van 9u00 tot 18u00

* Ingang via Ster (Route du Fagnou) of La Source (Route du Circuit), Blanchimont 

* De paddocks, de boxen, de F1-tribunes, de Raidillon, de terrassen van de enduranceboxen, enz... zullen toegankelijk zijn voor het publiek. U heeft ook toegang tot de paden rondom de piste (te voet of met de step).

* De nieuwe Endurance-tribune is niet toegankelijk tijdens het weekend (In aanbouw, toegang strikt verboden)

* Food & Beverage : Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw), Galan F&B (diverse verkooppunten in de paddocks), Arbre qui tue (bar onderaan de paddocks), etc.…

* De twee officiële shops van het Circuit zullen geopend zijn (van 9u tot 18u, in de paddock en naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw)

* Op de terreinen van het Circuit is de snelheid om veiligheidsredenen beperkt tot 10 km/u

* Toegang voor personen met beperkte mobiliteit.

* Honden niet toegelaten.

* Toegangsprijzen voor bezoekers, te koop bij de ingangen van het Circuit (Ster en La Source):
- 15€/persoon per dag

- Kinderen jonger dan 12 jaar - Gratis
- Parking Bezoekers - Gratis

 

Retour aux news