Image SpaFrancorchamps

MR NOGUES ZAL SPA ITALIA IN VUUR EN VLAM ZETTEN !

NEWS - SPA ITALIA

In de wereld van stuntmotorrijden is hij een opmerkelijk geval ! Al 12 jaar lang tart Mr Nogues de wetten van het evenwicht op de meest krachtige machines ! In zijn gebruikelijke James Bond-tenue, zal hij op zondag 11 juni één van de sterren zijn van de 2023-editie van SpaItalia op het Circuit van Spa-Francorchamps!

« DG Sport blijft zich inspannen om de kwaliteit van de activiteiten die worden aangeboden ter gelegenheid van de 20e verjaardag van SpaItalia te verbeteren, legt Florian Jupsin namens de organisatie uit. De mogelijkheid om met Mr Nogues samen te werken deed zich voor en we hebben die kans natuurlijk niet laten schieten ! Het publiek van SpaItalia zal dus vier keer per dag kunnen genieten van zijn onwaarschijnlijke stunt- en driftkunsten op de motor. Hij zal de paddock in vuur en vlam zetten om 11:00 uur, 14:00 uur, 15:00 uur en 16:30 uur. We kunnen u alvast een geweldige show beloven ! »

Thibaut Nogues, die bekend is met zijn video’s die een hit zijn op YouTube, maakte zijn eerste wheelies op… een scooter op 15-jarige leeftijd ! Dat was het begin… Hij beschouwt stuntmotorrijden als een echte sportdiscipline en heeft het tot zijn specialiteit gemaakt, een heuse kunst. Zo won hij in 2010 de Stunt Bike Show, het grootste Franse stunt-evenement van die tijd. Sindsdien blijft hij de grenzen van de sportbike freestyle verleggen en reist hij de wereld rond op zoek naar nieuwe emoties. Met zijn zeer gedistingeerde uitstraling die zijn handelsmerk is geworden.

Een heuse internationale ster dus die wordt verwacht op het Circuit van Spa-Francorchamps op zondag 11 juni. En daar kijken we naar uit ! 

© DG SPORT - SPA ITALIA

 

Retour aux news