Image SpaFrancorchamps

DE SMURFEN OP DE AFFICHE EN EEN NIEUW LOGO VOOR DE 25STE VERJAARDAG VAN DE HANKOOK 25 HOURS FUN CUP

News - 25 h Fun Cup

Het aftellen is begonnen. Twee maanden voor het startschot van de 25ste editie van de Hankook 25 Hours Fun Cup, is het tijd om de prachtige affiche bekend te maken in de kleuren van… de Smurfen! Bovendien toont organisator Kronos Events ook het unieke nieuwe logo van de mythische wedstrijd op het mooiste circuit ter wereld.

Wie de fantastische creatie van Miguel Diaz Vizoso analyseert, merkt op dat de Smurfen hun eigen versie van de Raidillon hebben ontworpen om er te racen met de Fun Cup. Oefening baart kunst, want op 15 en 16 juli gaan de personages van Peyo de uitdaging aan met de racekever met startnummer #65, naar aanleiding van hun 65ste verjaardag! Ze zullen niet alleen ‘smurfen’ op het circuit, maar uiteraard ook de in de paddock, waar ze de talloze families zullen ontmoeten die naar de Ardennen zijn afgezakt voor wat meer dan ooit een feest voor groot en klein zal worden.

“Het is een uitzonderlijk jaar voor de Fun Cup”, vertelt Marc Van Dalen, CEO van Kronos Events, in het kader van de lancering van de nieuwe affiche en het nieuwe logo. “Wie had 25 jaar geleden durven dromen dat we aan de vooravond zouden staan van dit jubileum, met een verwacht deelnemersveld van maar liefst 125 racekevers? Wat me plezier doet, is niet alleen het hoge niveau en de vele kandidaat-winnaars, maar vooral dat iedereen zijn plaats blijft vinden in ons kampioenschap.” 

In de kantoren van Kronos Events wordt alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat er nog lang zal nagepraat worden over de 25ste editie. “Met de onthulling van deze fantastische nieuwe affiche beginnen we inderdaad aan een ongeziene operatie die deze zomer 25 000 bezoekers naar het Circuit van Spa-Francorchamps moet brengen. Influencers op sociale media, reclamecampagnes, diverse acties en wedstrijden moeten van de verjaardagseditie van de Hankook 25 Hours Fun Cup een buitengewoon succes maken.”

Het spreekt voor zich dat er de komende weken heel wat te vertellen zal zijn over de 25ste uitgave van de dubbele race rond de klok. Wie tickets wil kopen, kan dat via de website 25hours.be. Wacht dus niet langer, want op 15 en 16 juli verwachten de Smurfen u in Francorchamps! 

Retour aux news