Image SpaFrancorchamps

Beleef de dolce vita deze zondag op het Circuit!

NEWS - SPA ITALIA

Kom en beleef de dolce vita tijdens Shell SpaItalia op 11 juni!

Na een enorm succesvolle editie in 2022 heeft DG Sport besloten om alles uit de kast te halen om de 20e verjaardag van deze geweldige meeting van Italiaanse auto's en motoren op het mooiste circuit ter wereld te vieren!

Dit jaar viert Shell SpaItalia 60 jaar Lamborghini. Het prestige van het beroemde merk zal worden verteld aan de hand van een tentoonstelling met de emblematische modellen van het merk, de een nog racyer en spectaculairder dan de ander.

Voeg daar nog rijsessies op twee en vier wielen, een lunchparade, de schijnwerpers op de clubs, de alomtegenwoordigheid van de exposanten en vooral entertainment voor jong en oud aan toe, en je hebt de perfecte mix voor een dagje uit met het gezin op het Circuit de Spa-Francorchamps!

Kinderen onder 12 jaar hebben gratis toegang.

-> TIMING <-
 

Praktische Infos

 
* Openingsuren
- Zondag 11 Juni van 7u00 tot 18u00
 
* Ingang via Ster.
 
* De paddocks, de F1-tribunes, de Raidillon, de Endurance, de terrassen van de enduranceboxen, enz... zullen toegankelijk zijn voor het publiek. U heeft ook toegang tot de paden rondom de piste (te voet of met de step).

* Food & Beverage : Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw), Galan F&B (diverse verkooppunten in de paddocks), Arbre qui tue (bar onderaan de paddocks), etc.…


* De twee officiële shops van het Circuit zullen geopend zijn (in de paddock en naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw) : 
- Zondag 11 : Shop Pit Bar Restaurant & Paddock : van 10u00 tot 17u00

* Op de terreinen van het Circuit is de snelheid om veiligheidsredenen beperkt tot 10 km/u

* Toegang voor personen met beperkte mobiliteit.

* Honden toegestaan (aangelijnd).

* Tickets ter plaatse te koop - €25

* Onder 12 jaar - Gratis


* Parkings P1/P2 (Bezoekers)
-> zondag 8€
Alleen ter plaatse te koop, alleen per kaart.

* Camping - 30€
Alleen ter plaatse te koop, alleen per kaart.

Retour aux news