Image SpaFrancorchamps

DE 25STE EDITIE VAN DE HANKOOK 25 HOURS FUN CUP OOK GEVIERD IN DE PADDOCK

NEWS - HANKOOK 25 HOURS FUN CUP

Kronos Events raakt niet aan tradities. Tijdens de komende Hankook 25 Hours Fun Cup zal de paddock van Spa-Francorchamps opnieuw het decor zijn van een groot familie-evenement. De perfecte manier om de 25ste editie van deze bijzondere race te vieren! Dit is wat er op 15 en 16 juli op het menu staat in het hart van het mooiste circuit ter wereld.
 
De 25 Hours, vlaggenschip van het seizoen in de Fun Cup powered by Hankook, is veel meer dan alleen een autosportwedstrijd. In de loop der jaren heeft Kronos Events er een evenement van gemaakt dat zich richt op een veel breder publiek dan alleen autosportfans. Op 15 en 16 juli leeft de paddock van Spa-Francorchamps immers op het ritme van activiteiten voor het hele gezin en voor vrienden. Een geweldige manier om de 25ste editie van deze race te vieren in een gezellige sfeer.
 
Activiteiten voor jong en iets ouder
 
Op het programma staat onder andere een signeersessie op zaterdag om 13.30 uur aan de voet van de Hankook-toren (Endurance-toren). U kunt er de Smurf-rijders en hun mascottes ontmoeten, net als de vier influencers aan het stuur van de Fun Cup #78: Valouzz, LeBouseuh, Dobby en Dorian Boccolacci. Het is een unieke kans om hen te leren kennen en de prachtige livery’s op hun tentoongestelde auto's van dichtbij te bekijken. Met andere woorden: een ervaring die u niet mag missen!
 
Wil u een souvenir mee naar huis nemen? Het is heel eenvoudig: om hun merchandising te vinden, geven we afspraak in box 22 van de Endurance-pitstraat. De 'Legend Roads'-shop zal daar tijdelijk worden opgezet als onderdeel van de Hankook 25 Hours Fun Cup.
 
Om de jongsten te vermaken, wordt een Fun Village opgebouwd. Kinderen kunnen er genieten van een workshop schminken, clownshows, een springkasteel, trampolines en een circuit met kleine elektrische voertuigen. Maar dat is nog niet alles! Als kers op de taart kunnen ze op avontuur gaan in de Spider Tower XXL van de Smurfen.
 
Terwijl het hele gezin de mooiste tekeningen van de kleurwedstrijd van de Smurfen in La Dernière Heure kunnen bewonderen in de Fun Club, komen simracefans er eveneens aan hun trekken! De opdracht is om de snelste tijd neer te zetten op Spa-Francorchamps met de F1-simulator. U moet daarvoor richting de tent aan de Endurance-toren, waar het hele weekend een Fun Cup wordt tentoongesteld.
 
Animaties in de garages en op de startgrid
 
De Hankook 25 Hours Fun Cup is een ideale gelegenheid om ondergedompeld te worden in de actie. Alle pitgarages zijn open voor het publiek, zodat ze onder meer getuige kunnen zijn van de rijderwissels en het gesleutel aan de wagens. Het evenement geeft toeschouwers bovendien de kans om te zien hoe er getankt wordt, en om de bandenmonteurs aan het werk te zien in de Hankook-stand, net naast die tankzone.
 
Heeft u altijd de sfeer en de spanning op de startgrid van de 25 Hours willen meemaken? Op zaterdag vindt er tussen 15.30 en 16.15 uur een Grid Walk plaats die iedereen kan laten meegenieten van dat intense moment net voor de race van start gaat. Vervolgens stellen we een wandeling voor over het glooiende circuit in de Ardennen: de Raidillon, Les Combes, de Dubbele Linkse en La Source, dit jaar omgedoopt tot de 'McDonald's Corner' en voorzien van de kleuren van de partner van de Fun Cup. Nog een niet te missen animatie trouwens: het traditionele vuurwerk om 22.45 uur, aan de voet van de Raidillon.
 
Op zondag om 18.00 uur, als de winnaars gekend zijn, is er de podiumceremonie, met dit jaar een nieuwigheid: de snelste rijder tijdens ‘La Dernière Heure’ krijgt een speciale prijs. Om in de gaten te houden!
 
U heeft het begrepen: er zijn genoeg redenen om op 15 en 16 juli een weekend door te brengen op het mooiste circuit ter wereld!

 

Retour aux news