Image SpaFrancorchamps

MICHAEL DUNLOP, DE KONING VAN DE ISLE OF MAN TT, OP HET BIKERS’FESTIVAL !

NEWS - BIKER'S FESTIVAL

Als deel van het Bikers’Festival dat plaatsvindt in het weekend van 12 en 13 augustus, zullen de Bikers’Classics kunnen rekenen op de uitzonderlijke aanwezigheid van een levende legende uit de motorsport : de Ier Michael Dunlop ! Op 34-jarige leeftijd heeft de kerel zijn reputatie al gemaakt dankzij de vele successen op een evenement vol van superlatieven : de Isle of Man TT ! Een Tourist Trophy die elk jaar de wetten van snelheid en moed tart, waarin Micky D al 25 overwinningen heeft behaald en 40 keer op het podium heeft gestaan ! En er volgen er ongetwijfeld nog. What else ?

Michael Dunlop, zoon van Robert Dunlop, neef van Joey Dunlop en broer van wijlen William Dunlop, staat ook bekend als de eerste motorpiloot die het circuit van Isle of Man in minder dan 17 minuten voltooide. Hij is een meester in de wegrace en heeft nog nooit de kans gehad om ook maar één rondje te rijden op het Circuit van Spa-Francorchamps ! Een leemte die zal worden opgevuld als onderdeel van het Bikers’Festival, waar de Ier zal rijden op een Suzuki SRAD SBK ex-Factory uit 2006 die hij twee weken later zal gebruiken in de Classic TT.

Het is in nauwe samenwerking met Steve Wheatman’s Team Classic Suzuki dat de aanwezigheid van Michael Dunlop op de Bikers’Classics officieel werd gemaakt. Het spreekt voor zich dat de King of the Isle of Man TT zal deelnemen aan de verschillende GP Parades, evenals aan de signeersessies. Tot grote vreugde van de fans.

Ongetwijfeld zal DG Sport in het weekend van 12 en 13 augustus mooie krantenkoppen halen op “het mooiste circuit ter wereld”…

© Biker's Festival - https://bikersfestival.be/nl/michael-dunlop-de-koning-van-de-isle-of-man-tt-op-het-bikersfestival/

Retour aux news