Image SpaFrancorchamps

BIKER'S FESTIVAL - 12 TOT 13 AUGUSTUS

NEWS - PRAKTISCHE INFOS

Bikers' Festival: motorrijden voor alle tijden en alle modes

 DG Sport, specialist op het gebied van motorevenementen in België, heeft besloten om tijdens het weekend van 12 en 13 augustus alles op alles te zetten. De organisatoren uit Theux richten zich niet op oldtimerliefhebbers, moderne motorfans, toerfanaten of wedstrijdliefhebbers, maar brengen ze allemaal samen op één plek: het Circuit de Spa-Francorchamps! Welkom op het 1e Bikers' Festival!

Liefhebbers van tweewielers bestormen de gemotoriseerde parel van de Ardennen voor een veelzijdig evenement. Naast de rijsessies op het circuit, gericht op zowel klassieke als moderne motoren, zal het in de paddock wemelen van de activiteit met de Bikers' Village, een ware openluchtbeurs voor motoren, waar tal van importeurs van de bekendste merken aanwezig zullen zijn. Bovendien krijgt het publiek de kans om - gratis! - op het stuur van een honderdtal modellen van tien verschillende merken!

Op het gebied van competitie zullen er tijdens het Bikers' Festival deelnemers zijn aan de 2 Jours de Stavelot Revival, een enduro-evenement dat is voorbehouden aan motoren van vroeger. De 40e verjaardag van de overwinning van Didier de Radiguès in de Belgische Pure Speed Grand Prix van 1983 wordt gevierd met een tentoonstelling in aanwezigheid van de voormalige piloot. De levende legende Giacomo Agostini, de man met 15 wereldtitels en 122 Grand Prix-overwinningen, zal dit 1e Bikers' Festival opluisteren met zijn aanwezigheid!

Het publiek kan ook deelnemen aan de Moto Trail Ardenne, voor de liefhebbers van landelijke ritten, of de 1000 Virages voor degenen die de voorkeur geven aan de open weg. Het familie- en feestaspect wordt zeker niet vergeten, met een Bikers' Party op zaterdagavond in het hart van de paddock en een kinderdorp dat het hele weekend door is opgezet.

U snapt het al: met het Bikers' Festival wil DG Sport de motorrijdersgemeenschap samenbrengen voor wat hun jaarlijkse bijeenkomst moet worden.

Praktische Infos
https://bikersfestival.be/

 
* Openingsuren
- Zaterdag 12 Augustus van 8u00 tot 18u00
- Zondag 13 Augustus van 8u00 tot 18u00
 
* Ingang via Ster 
 
* De paddocks, de F1-tribunes, de Raidillon, de Endurance, de terrassen van de enduranceboxen, enz... zullen toegankelijk zijn voor het publiek. U heeft ook toegang tot de paden rondom de piste (te voet of met de step).


* Food & Beverage : Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw), Galan F&B (diverse verkooppunten in de paddocks), Arbre qui tue (bar onderaan de paddocks), etc.…

* De twee officiële shops van het Circuit zullen geopend zijn (in de paddock en naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw : 

Shop Pit Bar Restaurant (naast het Pit Bar Restaurant op het terras) : 

  • Zaterdag 12 -> 11u00 tot 16u00
  • Zondag 13 -> 11u00 tot 16u00

Shop Paddock (bij de Hankook-toren) :

  • Zaterdag 12 -> 11u00 tot 16u00
  • Zondag 13 -> 11u00 tot 16u00

* Toegang voor personen met beperkte mobiliteit.

* Huisdieren zijn toegestaan, maar moeten te allen tijde aan de lijn worden gehouden.
 
* Betaalde toegang vanaf 12 jaar: https://bikersfestival.be/nl/spectateur/tickets/
Betalingswijzen: Visa / Master Card of Bancontact

Deelname aan de parade: €20 ter plaatse

De tickets geven u toegang tot de paddock, de verschillende tentoonstellingsruimtes en animaties


* Parking : 8€/dag
Alleen ter plaatse te koop, alleen per kaart.
* Camping : 30€/weekend.

Toegang tot de camping: van 07.00 uur op de eerste dag van het evenement tot 20.00 uur op de laatste dag van het evenement.

* Timing : ICI & ICI

* Plan paddock : ICI

Retour aux news