Image SpaFrancorchamps

SPA & FURIOUS : DRAGRACES TUSSEN DE RAIDILLON EN DE SOURCE !

NEWS - SPA ASIA

Na een perfect geslaagde start vorig jaar, zal SpaAsia op zondag 10 september een nog spectaculairdere 2e editie beleven ! DG Sport is immers volop bezig met de voorbereiding van een evenement dat simpelweg niet te missen zal zijn voor fans van auto’s en motorfietsen van Aziatische merken. Bijkomend bewijs: Spa & Furious !  

``

In navolging van de filmreeks Fast & Furious is het de bedoeling om dragraces tussen twee auto’s te organiseren tussen de voet van de Raidillon en de Source haarspeldbocht ! De regel kan niet eenvoudiger : de eerste die aankomt, wint ! Deze wedstrijd, die de kracht van de bolides zal laten spreken, is gereserveerd voor maximaal 60 auto’s. Zonder enige technische beperking. Kortom, iedereen is welkom !

Met modellen als de Toyota Supra Mk4 en de Nissan Skyline GT-R R34 van Brian O’Conner, maar ook de Nissan Silvia S15, de Mitsubishi Lancer EvoIX en de Nissan 350 Z, helden van de verschillende Fast & Furious films, kan men zich het soort bolides dat op 10 september aan de start zal verschijnen al voorstellen. Krachtige Japanners – of andere – die een uur lang in de endurance-pitlane tentoongesteld zullen worden, alvorens ze de uitdaging aangaan.

Voor de toeschouwers van SpaAsia 2 zal de nieuwe en monumentale tribune, in combinatie met de tribunes van de endurancezone van het Circuit van Spa-Francorchamps meer dan voldoende plek bieden om niets van de show te missen !

Tip voor de aanhangers van Vin Diesel en Paul Walker, de inschrijvingen voor Spa & Furious gaan van start op donderdag 19 augustus op de officiële website van SpaAsia. En stipt één maand later, wordt het brullen van plezier ! 

INSCRIPTION SPA & FURIOUS 

INFOS ET TICKETS 

 

 

Retour aux news