Image SpaFrancorchamps

SPA ASIA - 10 SEPTEMBER

NEWS - PRAKTISCHE INFOS

Na een meer dan geslaagde eerste editie afgelopen zomer, zal SpaAsia, het grote feest van de auto- en motorwereld met een Aziatische twist, voor een tweede keer terugkeren op zondag 10 september. Een gelegenheid voor fans van Japanse, Koreaanse en Chinese merken om samen te komen in naam van een gemeenschappelijke passie.

Met bijeenkomsten van clubs, tentoonstellingen in de paddocks van het Circuit van Spa-Francorchamps in samenwerking met de importeurs, parades, circuitsessies en een verscheidenheid aan activiteiten, belooft de SpaAsia-cocktail nog aantrekkelijker te zijn dan ooit tevoren!

Na de eerste editie van SpaAsia heeft DG Sport bij het publiek navraag gedaan, om het evenement zo goed mogelijk verder te ontwikkelen. Dit zal op zondag 10 september resulteren in talloze verrassingen die de fans zeker zullen plezieren. Het is geen geheim dat de gemeenschap van fans van Aziatische tweewielers en vierwielers groot is. Door een groots feest voor gemotoriseerd Azië op ’s werelds mooiste circuit aan te bieden, willen de organisatoren de lat dan ook opnieuw hoger leggen. 

Info & tickets: www.spa-asia.be

Praktische infos
https://spa-asia.be/faq/

* Openingsuren : zondag 10 september van 7u30 tot 19u00
 
* De paddocks, de F1-tribunes, de Raidillon, de Endurance, de terrassen van de enduranceboxen, enz... zullen toegankelijk zijn voor het publiek. U heeft ook toegang tot de paden rondom de piste.

* Food & Beverage : Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw), Galan F&B (diverse verkooppunten in de paddocks), Arbre qui tue (bar onderaan de paddocks), etc.…


* De twee officiële shops van het Circuit zullen geopend zijn (in de paddock en naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw

* Toegang voor personen met beperkte mobiliteit.

* Huisdieren zijn toegestaan, maar moeten te allen tijde aan de lijn worden gehouden.
 
* Betaalde toegang vanaf 12 : presale (20€) or on site (25€)
https://spa-asia.be/spectateur/tickets/

Betalingswijzen: Visa / Master Card of Bancontact

De tickets geven u toegang tot de paddock, de verschillende tentoonstellingsruimtes en animaties


* Parking : 8€/dag
Alleen ter plaatse te koop, alleen per kaart.

* Camping : 30€/weekend.

Toegang tot de camping: van 07.00 uur op de eerste dag van het evenement tot 20.00 uur op de laatste dag van het evenement.

 

Retour aux news