Image SpaFrancorchamps

FERRARI CHALLENGE EUROPE & UK VAN 15 TOT 17 SEPTEMBER

NEWS - Praktische Infos

Na de zomerstop komt de Ferrari Challenge Trofeo Pirelli Europe weer op de baan voor de voorlaatste ronde van het seizoen, net voor de Finali Mondiali in oktober in Mugello.

Het “one-make”-kampioenschap van de fabrikant uit Maranello, dat momenteel aan zijn 31ste seizoen bezig is, houdt halt op het iconische circuit van Spa-Francorchamps, waar 56 Ferrari 488 Challenge Evo wagens tegen elkaar zullen racen. De piloten zijn klaar om te strijden voor de overwinning in deze manche, alsook voor de kostbare punten voor het algemeen klassement, want de titelstrijd ligt nog open. In België zijn er op zaterdag en zondag twee races voor zowel de Trofeo Pirelli en de Trofeo Pirelli Am, als de Coppa Shell en de Coppa Shell Am series.

Naast de continentale reeksen, staat er dit weekend in de Ardennen ook de finaleronde van de Ferrari Challenge Trofeo Pirelli UK op het programma. Deze wedstrijd is het vervolg op de race in Silverstone begin deze maand, en deze belooft net zoveel spanning.

-----------------

Praktische Infos
 
* Openingsuren
- Vrijdag15 september van 8u00 to 18u00
- Zaterdag 16 september van 8u00 to 18u00
- Zondag 17 september van 8u00 to 18u00
 
* Ingang via Ster, Source, Combes 
 
* De paddocks, de F1-tribunes, de Raidillon, de Endurance, de terrassen van de enduranceboxen, enz... zullen toegankelijk zijn voor het publiek. U heeft ook toegang tot de paden rondom de piste (te voet of met de step).

* De F1-paddock is gesloten voor het publiek.

* Food & Beverage : Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw), Galan F&B (diverse verkooppunten in de paddocks), Arbre qui tue (bar onderaan de paddocks), etc.…


* De officiële shop van het Circuit zullen geopend zijn (naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw : 

  • Vrijdag 15 -> 10u30 to 14u30
  • Zaterdag 16 -> 10u30 to 14u30
  • Zondag 17 -> 10u30 to 14u30

* Toegang voor personen met beperkte mobiliteit.

* Huisdieren zijn toegestaan, maar moeten te allen tijde aan de lijn worden gehouden.
 
* Gratiss toegang

* Parking : 8€/dag
Alleen ter plaatse te koop, alleen per kaart.
* Camping : 30€/weekend.

Toegang tot de camping: van 07.00 uur op de eerste dag van het evenement tot 20.00 uur op de laatste dag van het evenement.

Retour aux news