Image SpaFrancorchamps

ELMS - 4 HOURS OF SPA-FRANCORCHAMPS - 22 TOT 24 SEPTEMBER

NEWS - Praktische Infos

Beste motorsportfans,

Het aftellen is begonnen! Markeer alvast de 24e september, het moment waarop de European Le Mans Series (ELMS) 4 Uren van Spa-Francorchamps terugkeert. Dit evenement is niet meer weg te denken uit de kalender van het circuit van Spa-Francorchamps.

Dit jaar hebben we een unieke ervaring voor je in petto met de ELMS, de Ligier European Series, de Michelin Le Mans Cup en de Ferdinand Cup, die van 22 tot 24 september plaatsvinden. Het hoogtepunt van dit adembenemende weekend wordt natuurlijk de ELMS 4 Uur van Spa-Francorchamps op zondag, die om 11.30 uur begint. Verwacht felle concurrentie van 41 auto's, 26 teams en 21 coureurs uit 30 verschillende landen.

Maar dat is nog niet alles! Naast de spannende races op het circuit hebben we ook een heleboel activiteiten voorbereid in de fanzone die zich bij de F1-tribune bevindt. Test je rijvaardigheid in een van onze racesimulators of stel je reflexen op de proef op de "reflexmuur". Je kunt ook je  kans wagen bij het goodiewiel of onze souvenirwinkel bezoeken om een beetje ELMS-spirit mee naar huis te nemen. Om niets van de actie te missen, hebben we een gigantisch scherm om je op de hoogte te houden van alle actie, evenals drankstands om je te verfrissen.

Bereid je voor op een betoverende pit- en gridwalkshow, met steltlopers, jongleurs en Braziliaanse percussie om een vleugje magie aan je dag toe te voegen.

De kers op de taart is dat de toegang tot het circuit gratis is voor alle motorsportfans. Maar als je de pit- en de gridwalk van dichtbij wilt meemaken, zijn er ter plekke kaartjes verkrijgbaar voor de prijs van 15 euro per persoon. Zorg dat je er een bemachtigt, want dit is een unieke kans om de actie van dichtbij mee te maken.

We verwelkomen je graag van 22 tot 24 september voor een uitzonderlijk weekend vol races, entertainment en motorsportpassie op Spa-Francorchamps. Blijf kijken voor meer informatie en maak je klaar voor onvergetelijke momenten!

 

Infos pratiques

 
* Openingsuren
- Vrijdag 22 september van 8u00 tot 18u00
- Zaterdag 23 september van 8u00 tot 18u00
- Zondag 24 september van 8u00 tot 18u00
 
* Ingang via Ster, Source, Combes, Blanchimont
 
* De paddocks, de F1-tribunes, de Raidillon, de Endurance, de terrassen van de enduranceboxen, enz... zullen toegankelijk zijn voor het publiek. U heeft ook toegang tot de paden rondom de piste.

* Food & Beverage : Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw), Galan F&B (diverse verkooppunten in de paddocks), Arbre qui tue (bar onderaan de paddocks), etc.…


* De twee officiële shops van het Circuit zullen geopend zijn (in de paddock en naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw : 

Shop Pit Bar Restaurant (naast het Pit Bar Restaurant op het terras) : 

  • Vrijdag 22 -> 10h00 à 17h00
  • Zaterdag 23 -> 10h00 à 17h00
  • Zondag 24 -> 10h00 à 17h00

Shop Paddock (bij de Hankook-toren) :

  • Zaterdag 23 -> 10h00 à 17h00
  • Zondag 24 -> 10h00 à 17h00


* Toegang voor personen met beperkte mobiliteit.

* Hulpdieren voor personen met beperkte mobiliteit zijn toegestaan.
 
* Gratis toegang
Pitwalk & Gridwalk : 15€ (aankoop alleen ter plaatse - aantal tickets beperkt)* Parking P1/P2 : 8€/dag
Alleen ter plaatse te koop, alleen per kaart.

* Camping : 30€/weekend.

Toegang tot de camping: van 07.00 uur op de eerste dag van het evenement tot 20.00 uur op de laatste dag van het evenement.

TIMING : ICI 

PLAN PADDOCKS : ICI

ENTRY LIST : ELMS - LIGIER - LE MANS CUP - FERDINAND CUP

 

Retour aux news