Image SpaFrancorchamps

SUPER SPA VAN 06 TOT 08 OCTOBER

NEWS - PRAKTISCHE INFOS

SuperSpa is een meeting waarin verschillende motorsport evenementen plaatsvinden, die zowel liefhebbers als deelnemers trekt aan. De activiteiten beginnen op vrijdag 6 oktober met de Fast Laps Session, een niet-competitief moment dat de nadruk legt op het pure plezier van het rijden. ACNN en touring- en GT-liefhebbers van CRAC Belgium nemen deel aan dit evenement, dat een gevarieerde groep motorsportliefhebbers samenbrengt.

Naarmate het weekend vordert, wordt het terrein van de SuperSpa een competitieve arena. De Autosport Competitie Noord Nederland (ACNN) toont een reeks races, waaronder de BMW E90-race, waarin de vaardigheid van de driver centraal staat. De exclusieve Porsche Cup, resultaat van de samenwerking met PORSCHE CLUB RACING, maakt ook deel uit van de line-up en belooft een competitief platform voor de deelnemers.

De PTC Racing Cup creëert een evenwicht speelveld voor de Peugeot 107, de Toyota Aygo en de Citroën C1, waarbij de nadruk ligt op de vaardigheid van de bestuurder in plaats van het krecht van het voertuig. Het is een competitie die de competentie, het inzicht en de ervaring van de drivers op de proef stelt in een evenwichtige competitieve omgeving.

De AvD Historic Race Cup is een knipoog naar klassieke formules, met races met Formula Ford Racing, Formula Opel Racing en de Historic Racecar Association. Het biedt ambitieuze jonge concurrenten en autosportliefhebbers een platform om in eenzitters te racen.

De Spa Ardennes Challenge, tegen de schilderachtige achtergrond van de Ardennen, brengt klassieke sportwagens, GT’s, toerwagens en berlines uit de jaren ’60 en ’80 op de baan. Het is een evenement dat niet alleen een verscheidenheid aan auto’s tentoonstelt, maar ook een competitief platform biedt voor deelnemers.

SuperSpa biedt een mix van competitieve en niet-competitieve evenementen, voor een breed scala aan motorsportliefhebbers en een plezierige ervaring voor alle deelnemers.

---------------

PRAKTISCHE INFOS
https://superspa.be/fr/spectators/

 
* Openingsuren
- Vrijdag 06 october van 09:00 tot 18:00 (Gratis toegang)
- Zaterdag 07 october van 09:00 tot 18:00 (Gratis toegang)
- Zondag 08 october van 09:00 tot 18:00 (Gratis toegang)
 -----

* Toegang : 

Gelieve de ingang “toeschouwers” ​​te gebruiken via “Ster”, vanaf parkings P1 en P2.
-----
* Gratis toegang 
-----

* Parking P1/P2 : 8 € / dag. Adress : Route du Fagnou 4, 4970 Stavelot 

Geen voorverkoop. Betaling alleen met kaart.
-----

* Camping: 1 staanplaats (25m² / max 4 personen) = 30 € / weekend.
Geen voorverkoop. Betaling alleen met kaart.

200 plaatsen beschikbaar.

Toegang tot de camping: van 07.00 uur op de eerste dag van het evenement tot 20.00 uur op de laatste dag van het evenement.

Camping toegang kaart : HERE
-----

* Person meet beperkte mobiliteit
Toegang via parkeerplaats P1, ingang Ster. Om bij de paddocks te komen, ga je richting de onderkant van het STADIUM-gebied (Raidillon-kant) en steek je de Eau Rouge-tunnel over.
-----
* De paddocks, de F1-tribunes, de Raidillon, de Endurance, de terrassen van de enduranceboxen, enz... zullen toegankelijk zijn voor het publiek. U heeft ook toegang tot de paden rondom de piste.
-----
* Food & Beverage : Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw), Galan F&B (diverse verkooppunten in de paddocks), Arbre qui tue (bar onderaan de paddocks), etc.…
-----

* De officiële circuitshop is open (naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw).

  • Vrijdag 06 october 10:30 tot 16:00 
  • Zaterdag 07 october van 10:00 tot 16:00 
  • Zondag 08 october van 10:00 tot 16:00

-----

* Huisdieren

Geleidehonden en geleidehonden voor gehandicapten zijn toegelaten binnen het circuitterrein (paddock) en zijn welkom.

Huisdieren zijn toegestaan, maar moeten te allen tijde aan de lijn worden gehouden.

Bedenk dat het circuit lawaaierig en hectisch is en dat er een constante stroom van voertuigen is. Al deze onderdelen zijn niet bepaald aan te bevelen voor huisdieren.

-----

* Geen gemotoriseede voertuigen in de paddocks voor bezoekers

Voor bezoekers zijn scooters en bromfietsen (al dan niet geregistreerd), minibikes, golfkarretjes of andere soortgelijke gemotoriseerde voertuigen NIET toegestaan, noch in de paddocks, noch op het circuitterrein.

Het gebruik van fietsen is toegestaan in de paddocks en op het terrein. Fietsen moeten voorzichtig, met beperkte snelheid en rekening houdend met voetgangers en alle activiteiten in de paddocks worden bereden.

Roadbook Organisation kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig incident. De gebruiker van een fiets reist onder zijn eigen verantwoordelijkheid en onder dekking van zijn eigen verzekering.

-----
* SCHEMA'S & KAARTEN : ICI

Retour aux news