Image SpaFrancorchamps

Een speciale Bikers’Day in de sfeer van de 8 Hours of Spa Motos!

NEWS - Bikers'Day (DG SPORT)

DG Sport en Claudy Michy PHA bundelen de krachten voor de Belgische ronde van het FIM WK Endurance. De manche in Spa-Francorchamps wordt voortaan gereden over 8 uren, maar dat is niet alles… DG Sport kan in de nasleep van deze 8-Uurswedstrijd namelijk een uitzonderlijke Bikers’Day aanbieden, helemaal in de WK-sfeer!
 

Concreet vinden de 8 Hours of Spa Motos plaats op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni. En het spreekt voor zich dat de nieuwe format nog meer sterren met zich mee zal brengen dan voorheen. Deelnemers van de Bikers’Day op 9 juni zullen zich meer dan ooit op een WK-grid wanen en kunnen meerijden met deze snelle jongens.

Het doel is in feite om onze trouwe motorrijders de kans te geven zich onder te dompelen in de sfeer van het World Endurance Championship,” zegt Florian Jupsin namens DG Sport “We weten uit ervaring immers dat veel teams graag een extra trainingsdag aan hun programma toevoegen, tot grote blijdschap van onze deelnemers die samen met piloten op wereldniveau de pitlane en de piste delen.”

“De inschrijving voor deze unieke Bikers'Day omvat twee toegangstickets voor de wedstrijd op zaterdag, evenals parkeergelegenheid waardoor teams en renners met hun uitrusting de EWC-race kunnen bijwonen, voordat ze vanaf zaterdagavond de eigen potboxen inrichten! En zondag is het hun beurt om het circuit op te gaan, samen met de WK-toppers! Wat zeker is, is dat deze dag erg speciaal wordt en dat er snelle tijden gereden worden. Een ideale afsluiter voor een prachtweekend voor tweewielers op het mooiste circuit ter wereld.”

Op deze BikersDay op zondag 9 juni kunnen circuitrijders kennismaken met de toppiloten uit het EWC, en dat alles in de naam van een gedeelde passie…uiteraard met het gashendel helemaal open!

Info & inschrijvingen: www.bikersdays.be

© DG SPORT - BIKERS DAYS

Retour aux news