Image SpaFrancorchamps

Een nieuwe website om het seizoen 2024 van het Circuit van Spa-Francorchamps te lanceren

Het Circuit van Spa-Francorchamps lanceert zijn nieuwe website.

Deze werd volledig opnieuw ontworpen en biedt een verbeterde gebruikerservaring. De site omvat alle nodige informatie voor bezoekers, of ze nu motorsportfans, toeristen of deelnemers aan een evenement zijn.

Een modern en intuïtief ontwerp

De nieuwe website van het Circuit van Spa-Francorchamps valt op door zijn moderne en intuïtieve design. De navigatie is vereenvoudigd en de inhoud is voortaan makkelijker toegankelijk. De site werd ook geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets, zodat gebruikers de gewenste informatie kunnen vinden, ongeacht het gebruikte platform.

Volledige en uitgebreide informatie

De nieuwe website van het Circuit van Spa-Francorchamps biedt volledige en uitgebreide informatie over alle activiteiten van het circuit. Bezoekers kunnen er het volgende vinden :

  • De pistekalender : wedstrijden, sportevenementen, trackdays, Cycl’on Track, etc.
  • Ons toeristisch aanbod : de Eeuwfeestwandeling en Circuitsp’Adventure, alsook de traditionele rondleidingen
  • Praktische informatie : openingsuren, toegang tot het circuit, fiches met alle gedetailleerde informatie over races en sportevenementen, etc.
  • De webcam : drie bochten zijn voortaan te bekijken via live streaming, met name de Raidillon, Bruxelles en de Chicane
  • Ons B2B-aanbod : zaalverhuur, organisatie van professionele evenementen, seminaries, teambuildings
  • De geschiedenis van het circuit : een duik in de rijke geschiedenis van Spa-Francorchamps, vanaf de creatie in 1921 tot en met vandaag
  • Het bedrijf : informatie met betrekking tot contacten, bestuur, milieubeheer en maatschappelijke initiatieven zijn voortaan toegankelijk voor het grote publiek
  • En niet te vergeten de Fan Shop, de pistedopen, de online te reserveren Public Driving Experience, en nog veel meer

 

Algemeen Directeur Amaury Bertholomé : “Deze nieuwe website weerspiegelt perfect de nieuwe strategie van het Circuit. Het doel is om duidelijker, toegankelijker en transparanter te zijn, op alle niveaus. Iedereen die geïnteresseerd is in het Circuit van Spa-Francorchamps kan er de informatie vinden die hij zoekt. Zo willen we nog dichter bij onze bezoekers komen en hen op digitaal vlak een efficiëntere dienstverlening aanbieden, zoals we dat ook op het Circuit zelf doen.”

Kortom, de nieuwe website van het Circuit van Spa-Francorchamps biedt een echte schat aan informatie. De eenvoudige, intuïtieve en complete website staat voor een betere gebruikerservaring en stelt je in staat een van de meest legendarische circuits ter wereld te ontdekken.

Link naar de nieuwe website : https://www.spa-francorchamps.be/

Retour aux news