Image SpaFrancorchamps

Bikers'Festival - Enduro Classic

Enduro Classic: de inschrijvingen zijn geopend!

De ‘2 Jours de Stavelot Revival’ komen er weer aan. Op amper 2 edities tijd heeft organisator DG sport deze tweedaagse uit de grond gestampt als het mekka voor liefhebbers van enduro met een nostalgisch kantje. Je moet er niet aan twijfelen om dit event op je kalender te zetten, want met het Circuit van Spa-Francorchamps als uitvalsbasis tijdens het Bikers’Festival is dit een afspraak die je niet mag missen!

Tijdens het weekend van 10 en 11 augustus kent de Tweedaagse van Stavelot Revival haar derde editie. Op het programma staat onder andere een parcours in de Ardeense bossen met verschillende vaardigheidsproeven, je mag erop rekenen dat er voor ieder wat wils is.

Haal uw licenties!

Bovendien is het evenement dit jaar ook onderdeel zijn van de FMB 2024-kalender, wat betekent dat elke deelnemer in het bezit moet zijn van een jaarlijkse enduro-classic licentie, of een daglicentie geldig voor een evenement. Het is al mogelijk om deze laatste aan te kopen, tegen de prijs van 35 euro voor Belgische inwoners, 45 euro voor buitenlandse deelnemers. Die laatsten kunnen uiteraard ook met hun nationale licentie aan het evenement deelnemen. Let op: lidmaatschap van een club is ook verplicht. In het geval van de Tweedaagse Stavelot Revival is de organisator de vzw Jumpy, waarbij het mogelijk is om lid te worden tegen een tarief van 25 euro per jaar.

Vanaf vrijdag 15 maart om 12.00 uur zijn de inschrijvingen geopend en zijn er 200 startnummers beschikbaar. Aarzel dus niet te lang!

Het pakket dat wordt aangeboden door DG Sport is bedoeld om zo voordelig mogelijk te zijn, inclusief twee dagen rijden, toegang tot het Bikers’Festival voor de rijder en een begeleider, deelname aan de Grand Parade en de festiviteiten van het Bikers’Festival op zaterdagavond. (1 maaltijdticket en 2 dranktickets), een pet als souvenirtje van het evenement en toegang tot de camping in de paddock van het Circuit de Spa-Francorchamps.

Met de 2 Days of Stavelot Revival biedt DG Sport enduroliefhebbers veel meer dan deelname aan een populair evenement. Het is een echte Bikers’ Experience in een onvergetelijke setting!

Source : https://bikersfestival.be
Retour aux news