Image SpaFrancorchamps

De concerten van de CrowdStrike 24 Hours of Spa: feest in de paddock en aan de voet van de Raidillon!

Muziek maakt integraal deel uit van de beleving van de CrowdStrike 24 Hours of Spa, Robin Schulz en Henri PFR bovenaan de affiche van het grote spektakel op zaterdagavond, concerten van Mister Cover en Six No More op donderdag en vrijdag, De toegang tot de concerten inbegrepen in het ticket met a...

Muziek maakt integraal deel uit van de beleving van de CrowdStrike 24 Hours of Spa, Robin Schulz en Henri PFR bovenaan de affiche van het grote spektakel op zaterdagavond, concerten van Mister Cover en Six No More op donderdag en vrijdag, De toegang tot de concerten inbegrepen in het ticket met algemene inkom.

Voor autosportfans is het de grootste GT-race ter wereld, maar de CrowdStrike 24 Hours of Spa heeft nog veel meer in petto! Het is een evenement op zich, gezinsvriendelijk, populair en... muzikaal.
Sinds zijn ontstaan in 1924 heeft de 24 Uur keer op keer talloze animaties voorzien voor de toeschouwers. De langverwachte editie van de 100ste verjaardag (gepland van 26 tot en met 30 juni) zal die traditie uiteraard eer aandoen. Muziekliefhebbers worden dit jaar zelfs driemaal verwend! Bovenop de traditionele elektroavond van zaterdag, vinden op donderdag en vrijdag concerten plaats op een podium opgetrokken in het hart van de paddock.

Beginnen doen we met de eens te meer uitzonderlijke line-up van zaterdag 29 juni. Van 17 tot 2 uur ’s ochtends lossen artiesten elkaar af op het grote podium aan de voet van de Raidillon, tot grote vreugde van duizenden feestvierders.
Robin Schulz, een van de toonaangevende internationale DJ's, zal voor het eerst optreden in het kader van de CrowdStrike 24 Hours of Spa. De Duitser begon zijn DJ-carrière in 2004 op slechts 17-jarige leeftijd. Hij is sindsdien niet alleen de nummer 1 geworden in eigen land, hij is een begrip over de hele wereld. Onder meer dankzij hits als ‘Sugar’ verzamelde hij meer dan 800 internationale awards, waaronder 15 diamanten en 326 platina platen. Hij werd genomineerd voor de Grammy Awards en viel te bewonderen op de grootste festivals, zoals Tomorrowland of Parookaville. Pink, zijn laatste album, is een immens succes. Zijn komst naar Spa-Francorchamps zal sowieso niet onopgemerkt blijven!


Henri PFR, nog een internationale vedette, maakt zijn terugkeer naar de vallei van de Eau Rouge. De Belgische artiest kwam meermaals in actie tijdens de CrowdStrike 24 Hours Spa, maar de Brusselaar – die een plaats bezet in de top 100 van beste DJ’s ter wereld – staat vandaag weer aan de top van zijn kunnen. Begin 2024 stelde hij samen met FDVM zijn nieuwe hit voor, ‘Wanne be loved’. Henri PFR staat altijd in de schijnwerpers en is klaar om de Fan Village van de eeuweditie in vuur en vlam te zetten!


Zaterdagavond staat daarnaast in het teken van andere Belgische artiesten. Zo is er Peter Luts, vaste waarde van Versuz. De Hasseltse club is al meer dan twintig jaar een instituut en dankzij zijn favoriete DJ zal een deel van Limburg zich dus naar de Ardennen verplaatsen! Jérémie Charlier en MC Shurakano, gekende namen van de Brusselse muziekscène, maken hun terugkeer naar Spa-Francorchamps. Hun debuut in 2022 was een succes en ze kunnen niet wachten om van de partij te zijn tijdens de eeuweditie.


Aangezien de concerten van deze uitzonderlijke editie al om 17 uur van start gaan, krijgen nieuwe artiesten de kans om de unieke sfeer van de CrowdStrike 24 Hours of Spa te ontdekken, met in de achtergrond de fabelachtige Raidillon. Ze luisteren naar de namen DJ Bardy, Monster Act en Ice Kream.
Meer dan ooit vormt de CrowdStrike 24 Hours of Spa een meerdaags evenement, vanaf de parade op woensdag 26 juni tot de finish op zondag 30 juni. Daarom krijgt muziek nog meer belang, dankzij een podium opgebouwd in de paddock. Op donderdag 27 en vrijdag 28 juni zullen twee bekende Belgische coverbands verschillende hits van de voorbije decennia brengen, om zo niet alleen het honderdjarige bestaan van de race maar ook de geschiedenis van de muziek te vieren. 


Donderdag biedt Mister Cover vanaf 20.30 uur een reis aan door de wereld van rock, soul, de Franse chanson en de popmuziek van de jaren 50 tot nu. Op vrijdag 28 juni zorgt de Luikse groep Six No More voor sfeer in het hart van de paddock, met een prominente plaats voor Engelse en Franse popmuziek. 
We herhalen dat de toegang tot de concerten inbegrepen is in het ticket met algemene inkom, zonder supplement. Er is dus echt geen enkele redenen om niet volop te genieten van de muzikale sfeer van de CrowdStrike 24 Hours of Spa!

KARTENVERKAUF HIER

Retour aux news