Image SpaFrancorchamps

SPA ASIA 14 JULI 2024

Twee jaar geleden, toen DG Sport de eerste editie van SpaAsia organiseerde, was het de ambitie om de grote gemeenschap van auto- en motorliefhebbers uit Azië samen te brengen op het Circuit de Spa-Francorchamps! Het doel was om, zowel statisch als dynamisch, merken onder de aandacht te brengen di...

Twee jaar geleden, toen DG Sport de eerste editie van SpaAsia organiseerde, was het de ambitie om de grote gemeenschap van auto- en motorliefhebbers uit Azië samen te brengen op het Circuit de Spa-Francorchamps! Het doel was om, zowel statisch als dynamisch, merken onder de aandacht te brengen die soms al heel lang deel uitmaken van ons dagelijks leven. Twee edities later is het duidelijk dat SpaAsia een ontmoetingsplaats is geworden voor talloze clubs in het hart van de paddock, met rijsessies, parades, tentoonstellingen en evenementen! Te beginnen met de Spa & Furious acceleratieraces tussen de voet van de Raidillon en de Source! Voeg daar nog een showcase van de Aziatische cultuur en gastronomie aan toe en je hebt een evenement dat nu al niet meer weg te denken is uit het hartje van de zomer!

AUTO/MOTO Parade van 12.00 tot 13.00 uur

Zondag 14 juli vindt een autoparade plaats. De bedoeling daarvan is om alle amateurs de kans te bieden circuit te ontdekken achter het stuur van hun eigen voertuig. In functie van het aantal beschikbare plaatsen zal de toegang tot de parade ook ter plaatse kunnen aangekocht worden.

Er is geen specifieke uitrusting nodig. Het aantal deelnemers dat mag plaatsnemen in het voertuig wordt bepaald door aantal toegelaten personen opgenomen in de homologatiefiche van de wagen.

Animatie voor het publiek: stuntshow, arcadeterminals, springkasteel, vechtsportdemo, Spa en Furious ...

MEER INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE :

Openingsuren :

  • Vrijdag 14 juli van 9 tot 18 uur

TICKETS :

  • Online voorverkoopprijs: €20
  • Grid verkoopprijs: €25
  • Gratis voor kinderen onder 12 jaar

TICKETING TOEGANG

INGANG & PARKEREN :

🚨🚧 Info Werken

Openbare toegang via Ster en Blanchimont, Bron gesloten

PARKEREN P1,P2

12 € / dag (Auto) – 10 € / dag (motoren) Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart.

CIRCUIT TOEGANGSKAART

FOOD & BEVERAGE :

Pit Bar Resto (Pit Building Terrasse).

SHOP :

De officiële Circuitwinkels zullen geopend zijn;

Naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw, paddocks

Retour aux news