Hankook 25 Hours Fun Cup

Image SpaFrancorchamps
Inschrijfkosten

Gratis toegang

Image SpaFrancorchamps
Parking

12 € / dag (Auto) – 10 € / dag (motoren) Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart.

Camping

1 plaats (25m² / max 4 personen) = 48 € / weekend. Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart. 200 plaatsen beschikbaar. Toegang tot de camping: van 07.00 uur op de eerste dag van het evenement tot 20.00 uur op de laatste dag van het evenement. Geen elektriciteit. Toiletten en douches beschikbaar in de buurt.

25 UUR FUN OP 'S WERELDS BESTE CIRCUIT!

De Hankook 25 Hours Fun Cup is een must geworden onder de langeafstandsraces. Francorchamps belooft telkens weer een helse strijd tussen de rijders en een vijftiental teams die dromen om de race op hun palmares te kunnen schrijven.

Maar naast een race is de 25 Hours vooral een evenement voor de hele familie. Profiteer van de zomerse temperaturen om een geslaagde uitstap te maken naar de wondermooie Ardennen en een glimp op te vangen van de sterren aan de start, te genieten van de ontelbare activiteiten in de paddock of om de teams aan het werk te zien in de pitgarages.

Deze magische wedstrijd belooft nog meer dan anders een uitstap te worden waarover u nog zal napraten! En als u er toch niet bij kan zijn, kunt u de wedstrijd integraal en rechtstreeks volgen op de kanalen van de Fun Cup. De strijd tussen de 130 ingeschreven wagens zal u op het puntje van uw stoel houden!

in één oogopslag

Download de kalender

Binnenkort op het Circuit

Alle evenementen

Lotus UK

Trackday

revTeam

Trackday

JCL Driving

Trackday

Ontdek

ook...

card-2

Pistedopen

card-3

Opleiding & verhuur van voertuigen

Toeristische tochten

Rondleiding-achter-de-schermen

De streek