Image SpaFrancorchamps

FRANCO FUN FESTIVAL

Nu de eerste twee meetings van het seizoen voorbij zijn, trekt de European Fun Cup naar het circuit van Spa-Francorchamps voor het Franco Fun Festival, dat op 4 en 5 mei gepland staat. De traditionele generale repetitie voor de Hankook 25 Hours Fun Cup zal meer dan honderd Franse en Belgische tea...

Nu de eerste twee meetings van het seizoen voorbij zijn, trekt de European Fun Cup naar het circuit van Spa-Francorchamps voor het Franco Fun Festival, dat op 4 en 5 mei gepland staat. De traditionele generale repetitie voor de Hankook 25 Hours Fun Cup zal meer dan honderd Franse en Belgische teams aantrekken. Tijd voor actie!

Meer informatie HIER

PRAKTISCHE INFORMATIE :

OPENINGSTIJDEN :
Zaterdag 04 mei van 8.00 tot 19.00 uur
Zondag 05 mei van 8.00 tot 19.00 uur

GRATIS TOEGANG

TIMETABLE

ENTREE EN PARKEREN :
🚨🚧 Info Werken
Voetgangerstoegang via La Source, Combes en Ster
Hoofding ang via Ster
Parkeren bij P1 & P2
12 € / dag (Auto) – 10 € / dag (motoren) Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart.

PARKING PLAN

CAMPING
1 plaats (25m² / max 4 personen) = 48 € / weekend. Geen voorverkoop. Betaling uitsluitend met bankkaart. 200 plaatsen beschikbaar.
Toegang tot de camping: van 07.00 uur op de eerste dag van het evenement tot 20.00 uur op de laatste dag van het evenement. Geen elektriciteit. Toiletten en douches beschikbaar in de buurt.

CAMPING PLAN

Mensen met beperkte mobiliteit
Toegang via parking P1, ingang Ster. Om toegang te krijgen tot de paddocks, gaat u naar de onderkant van het Stadium-ruimte (kant Raidillon) en steekt u vervolgens via de Eau Rouge-tunnel over

FOOD & BEVERAGE :
Pit Bar Resto (terras van het Pitgebouw), Galan F&B (diverse verkooppunten in de paddocks), Arbre qui tue (bar onderaan de paddocks), etc..
(Pit buildig terrace)
(various points of sale in the paddocks)
(bar in the lower paddocks)

SHOP :

De twee officiële Circuitwinkels zullen open zijn;
Naast het Pit Bar Restaurant op het terras van het Pitgebouw

  • Zaterdag 04 mei van 10.30 tot 16.00 uur
  • Zondag 05 mei van 10.30 tot 16.00 uur

Retour aux news