Business

Een geschikte venue voor uw evenement

Organiseer uw evenement op het mooiste circuit ter wereld!

Spa-Francorchamps is een mythisch circuit en een uniek kader dat wereldwijde bekendheid geniet.

Onze ervaring in het organiseren van grootse evenementen staat tot uw dienst en tot de dienst van uw bedrijf, voor alle soorten evenementen, van 5 personen tot … enkele duizenden.

Het Circuit van Spa-Francorchamps heeft een zeer uitgebreid aanbod aan zalen en vergaderruimten die kunnen worden gehuurd.

 

Voor elk type van evenement kan een zaal worden gehuurd:

Businessevents:

 • Werkvergaderingen
 • Incentives
 • Commerciële evenementen
 • Productvoorstellingen
 • Persconferenties
 • Galadiners
 • Eindejaarsrecepties
 • Workshops
 • Opleidingen
 • Teambuildings
 • Seminaries

Privé-evenementen:

 • Huwelijken
 • Verjaardagen
 • Privérecepties

Neem contact op met onze verhuurverantwoordelijke om samen van uw evenement een persoonlijk gebeuren te maken.

 

Een van de grootste voordelen van het Circuit en de ruimten is dat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast en gemoduleerd aan alle soorten evenementen: een kleine werkgroep en daarna een plenaire zitting, tussen 5 à 500 personen per zaal, … Alle zalen zijn multifunctioneel.

 

De toegangswegen zijn gemakkelijk bereikbaar en zeer goed bewegwijzerd, en uw gasten kunnen onze ruime parkings gebruiken, zodat de organisatie van een leien dakje loopt.

 

Het Circuit biedt u eveneens een lijst met erkende partners aan voor de cateringdiensten en dienstverleners, om u een all-in service te kunnen verzekeren die is aangepast aan alle budgetten.

 

Er valt altijd wel iets te beleven op Spa-Francorchamps... Bekijk de volledige activiteitenkalender om uw evenement te koppelen aan prestigieuze pisteactiviteiten die uw gasten zich nog lang zullen herinneren.

Wilt u uw gasten een onvergetelijke ervaring cadeau doen?

 • Een pistedoop is zeker en vast de kers op de taart van uw evenement. Uw gasten rijden op de 7 kilometer lange piste naast een professionele piloot aan boord van onze sportwagens. Adrenaline verzekerd dus, en altijd onder veilige omstandigheden.

 • U kunt bovendien unieke voertuigen huren bij onze partners om uw gasten een onvergetelijke sensationele ervaring te bieden achter het stuur van echte racebolides.

 • Een rondleiding achter de schermen van het circuit (namelijk in de racecontrol, zenuwcentrum van de piste, die normaal gezien niet toegankelijk is voor het publiek, of een kijkje gaan nemen bij het podium) zullen uw gasten ook zeker kunnen appreciëren, die zo de ‘legende van de Ardennen’ van binnenuit zullen ontdekken.

 • Een teambuildingactiviteit, op de piste of in de natuurlijke omgeving van het circuit, kan moeiteloos worden georganiseerd met onze geselecteerde partners.

Seminaries – congressen

Wij beschikken over 24 moderne zalen van 50 m² tot 600 m² voor 5 à 500 personen, met natuurlijke lichtinval en wifi, en in enkele daarvan is er geluids- en projectieapparatuur aanwezig. U krijgt een professionele infrastructuur tot uw beschikking, terwijl u wordt ondergedompeld in de sfeer van het Circuit.

Die combinatie van moduleerbare ruimten is ideaal om gemengde evenementen te organiseren die workshops in kleine groepen en een plenaire vergadering combineren.

Combineer uw vergadering met een pistedoop, een rondleiding of een van onze vele teambuildingactiviteiten. Uw gasten zullen zich uw evenement nog lang herinneren.

Wat de catering betreft, verschaft het Circuit u een lijst met de geselecteerde cateraars (houders van een verplichte vergunning) die zich kunnen aanpassen aan uw wensen en uw budget.

Vanuit de Pit Brasserie, ideaal gelegen boven de Chicane aan het begin van de F1-stands, hebt u een uitzonderlijk panoramisch uitzicht, te midden van de actie.

Productlanceringen

Zorg ervoor dat er zo veel mogelijk klanten/prospecten op uw evenement aanwezig zijn, door hen uit te nodigen in een uniek kader dat gemakkelijk bereikbaar is en over ruime parkings beschikt.

Combineer het officiële gedeelte in een van onze vele te huren zalen met een onvergetelijke pisteactiviteit, door indien nodig voor deze gelegenheid unieke voertuigen te huren bij onze partners.

De cateraars, die zorgvuldig door het Circuit worden geselecteerd, zullen uw gasten culinair verwennen met op maat gemaakte gerechten, aangepast aan uw wensen en uw budget.

Dit alles staat garant voor een geslaagde marketingactiviteit.

Verjaardagen – huwelijken

Jawel, het Circuit van Spa-Francorchamps organiseert eveneens privé-evenementen.

Voor een verjaardag, huwelijk of ander soort feest kunnen uw gasten terecht in onze prestigieuze zalen, in het hart van het mythische Circuit.

De Eau Rouge ligt aan de voet van de Raidillon, een plek met een rijke geschiedenis en een privétuin.

Het is het ideale kader voor uw huwelijksfeest, verjaardagsfeest, een communiefeest of etentje met het gezin of de familie.

Er zijn 2 ontvangstruimten beschikbaar:

 • Rotonde: max. 100 zitplaatsen
 • Jardin d’Hiver/Wintertuin: max. 300 zitplaatsen

Er is bovendien vlakbij een parking aanwezig.

Het Circuit verschaft u een lijst met geselecteerde cateraars, die uw gasten culinair zullen verwennen met op maat gemaakte gerechten, aangepast aan uw wensen en uw budget.

En waarom zou u sommige genodigden geen pistedoop cadeau geven, aan de zijde van een professionele piloot aan boord van een wagen met 310 pk? Gegarandeerd een superleuke herinnering.

Teambuildings – Incentives

Het Circuit van Spa-Francorchamps en de omgeving zijn de perfecte plek voor groepsactiviteiten voor 10 à 300 personen.

De piste en de omgevende natuur zijn unieke speelterreinen die onvergetelijke herinneringen zullen achterlaten bij uw teams/klanten.

Enkele voorbeelden:

 • Pistedoop op het Circuit : 2 rondes als passagier aan boord van een sportwagen
 • PITSTOP: u leert de basis van een pitstop: plaatsing van het voertuig, vervanging van de banden, en dit alles in een F1-stand en onder tijdsdruk
 • Zeepkisten: maak je eigen zeepkist en rijd een stuk van de beroemde Raidillon af.
 • Rondleiding: u komt alles te weten over wat er zich achter de schermen van het Circuit afspeelt
 • E-steps en elektrische fietsen: een andere manier om het Circuit te verkennen:
 • De streek ontdekken per helikopter

Naargelang van het aantal deelnemers en de beschikbare tijd, verdelen we de groep in drie of vier om de activiteit te spreiden.

Het Circuit verschaft u eveneens een lijst met geselecteerde cateraars, die uw gasten culinair zullen verwennen met op maat gemaakte gerechten, aangepast aan uw budget.

Er valt altijd wel iets te beleven op Spa-Francorchamps... Bekijk de volledige activiteitenkalender om uw evenement te koppelen aan prestigieuze pisteactiviteiten.

Persconferenties

Dankzij de vlotte toegangswegen vanaf de autosnelweg, de ruime parkings en onze zalen van 100 m², 300 m² of 600 m² die een prachtig uitzicht bieden op de F1-pitlane is het Circuit het perfecte kader om persconferenties te organiseren.

De zalen beschikken over wifi en projectie- en geluidsinstallaties.

Dankzij de opbouw van de zalen kunt u uw gasten bovendien een aperitief, walking dinner of een meer formele maaltijd aanbieden, bereid door een van onze geselecteerde cateraars.